referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Satanizmus ako náboženstvo, ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.03.2007
Hanúsek    Reagovať
Satanizmus
Moj názor na to je taký že satanizmus ešte hovorí že: Ked máš nejaké chúťky tak si ich spln bez toho aby to neublížilo druhým. Sere ma že všetci si myslia že satanizmus je o zabíjaní čo nieje pravda.
16.01.2007
canis    Reagovať
Vyznanie viery
Verím v Boha, Otca všemohúceho, Stvoriteľa neba i zeme, i v Ježiša Krista, jeho jediného Syna, nášho Pána, ktorý sa počal z Ducha Svätého, narodil sa z Márie Panny, trpel za vlády Poncia Piláta, bol ukrižovaný, umrel a bol pochovaný. Zostúpil k zosnulým, tretieho dňa vstal z mŕtvych, vystúpil na nebesia, sedí po pravici Boha Otca všemohúceho, odtiaľ príde súdiť živých i mrtvych.
Verím v Ducha svätého, v svätú Cirkev katolícku, v spoločenstvo svätých, v odpustenie hriechov, vo vzkriesenie tela a v život večný. Amen.
16.01.2007
canis    Reagovať
Vyznanie viery
Verím v Boha, Otca všemohúceho, Stvoriteľa neba i zeme, i v Ježiša Krista, jeho jediného Syna, nášho Pána, ktorý sa počal z Ducha Svätého, narodil sa z Márie Panny, trpel za vlády Poncia Piláta, bol ukrižovaný, umrel a bol pochovaný. Zostúpil k zosnulým, tretieho dňa vstal z mŕtvych, vystúpil na nebesia, sedí po pravici Boha Otca všemohúceho, odtiaľ príde súdiť živých i mrtvych.
Verím v Ducha svätého, v svätú Cirkev katolícku, v spoločenstvo svätých, v odpustenie hriechov, vo vzkriesenie tela a v život večný. Amen.
06.01.2007
zuzana    Reagovať
-isti
satansku bibliu som sice citala, ale nemienim prijimat satanizmus za svoju filozofiu (hoci niektore myslienky su mi celkom sympaticke). preco? zvlastne, ako tolko ludi potrebuje byt nejaky -ista. satanista, ateista, metodista,okultista, metalista... alebo krestan (hoci to uz ma inu koncovku). naco? ja som jednoducho zuza a je mi dobre. zijem si po svojom a nazory mam vlastne. a hoci sa nad cudzimi nazormi a hodnotami zamyslam, nezvyknem ich preberat. chces byt satanista, mily stefan jalc? mila kajka666, mily andy a vsetci ostatny? je to na vas. ale co takto zostat radsej sami sebou?
06.10.2006
štefan jalč    Reagovať
ch cem biť satanista
vemi žiadam
22.09.2006
SATAN    Reagovať
HM, PEKNY REFERAT...ALE
NIEKTORI KRESTANSKY ZALOZENY LUDIA TO STALE NECHAPU,NO, TERAZ STE SA UKAZALI,KDE JE TA VASA LASKA?HEH, KRESTANIA, UKAZALI STE SVOJU PRAVU PODSTATU, STE HORSI A ESTE VIAC SADISTICKI AKO VAS "DIABOL"... JE CHORE BA AZ PATETICKE NEUSTALE SA ODVOLAVAT A HLADAT YA VSETKYM YLOM AKUSI BYTOST, KTORA NEUSTALE LEN POKUSA A POKUSA, VAS BOH, AKO HOVORITE VAM DAL SLOBODNU VOLU? TAK CO TU RIESITE! ZLO KONAJU LUDIA! OHLADOM VIERY V POSMRTNY ZIVOT, TO MAM CELY ZIVOT ZIT AKO POSERA A BYT KLAMANY A OSLEPENY TOU VASOU DEMAGOGIOU? VED TO AKO SIRENIE POPLASNEJ SPRAVY, ZOMRIEM, A VTEDY ZISTIM, ZE SOM PREMRHAL CELY ZIVOT... A MILI KRESTANIA A KRESTANKY, DAM VAM JEDEN PRIKLAD, MOZNO DVA: ) SU Z EVANJELII!!!
24.06.2006
wewik    Reagovať
zaujímave, ale...
...ale tú knižku s kadiaľ je to opísané som čítala,takže nič nové...:(
26.04.2006
Gabika    Reagovať
Čo nám satanizmus prináša?
Podľa mňa je jedno či sa to nazýva satanizmus, okultizmus, či nejako inak. Všetko vyplýva z ľudského zla. My samy si vymýšľame príčiny, aby sme ospravedlnili naše nečisté konanie. Myslieť si, že čkovek je sebecký a záleží mu len na vlastnom bytí, je hlúpe. Poznám ľudí, ktorí dávajú iným viac, ako majú. A to je správne. Nejaký egocentrik si zmyslí, že napíše satanskú bibliu a ostatný ho hlúpo nasledujú ako ovečky. Nevravím, ani biblia nespadla z neba, ale tá narozdiel od satanizmu hlása evanielium o láske. Ona nám dáva nádej na večný a krásny život, pomocou nej vieme, že máme nádej. A satanizmus? Ten sa sústredí na prítomnosť a na seba. Čo nám poskytuje? "Rob druhým to, čo chceš, aby robili oni tebe." Ako by potom vyzeral tento svet? Obdivujem ľudí, ktorí majú silu rozdávať dobro v nich a pomáhať. Tým patrí tento svet. Čo sa stane ak zomrieme? Podľa mňa sa smrťou všetko ešte len začína. Toto je len predohra pred ďalším kolom. Čo nám potom poskytuje satanizmu do života po smrti? Satanisti budú samy a v tme premýšľať o tom, čo mali robiť pre druhých a nie pre seba.
13.02.2006
aqua    Reagovať
Fakt dobré!!!!!!!!
Ten referat bol úžasný!! Hoci mám len málo rokov začínam rozmýšľať, či kresťanská Biblia je pravdivá. Na knižnom trhu sa objavuje čoraz viac kníh, ktoré spochybňujú postavu Ježiša Krista tak ako ho vykreslila Biblia. Teraz som dočítala knihu Chíramov kľúč, ktorú odporúčama je v nej veľa zaujímavých vecí ktoré ste o Biblií ani netušili.Nechápem aký človek vymyslel aby sme sa riadili tým že sme poslušní, milí kresťania kt. slepo veria v Boha o ktorom nevedia ani mäkké f, a pritom si myslia že keďim im skáže niekto po hlavách, že je to Boží trest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V tom majú satanisti pravdu, treba sa postaviť na odpor.Úplne s nimi súhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.05.2005
kvaker    Reagovať
Asmodej to vystihol
Je chore sa nechat obtlkat v ramci idealu akehosi imaginarneho \"posmrtneho zivota\". Zivot je len jeden, treba ho brat plnymi duskami, nedat si diktovat nikym a nicim len vlastnym svedomim. Ak vidim peknu pipku snazim sa ju pretiahnut, ak mam moznost zabavit sa zabavim sa a netlciem gebulou do zeme alebo zeriem suchy blivajz dakemu uchylovi v sutane z paprce. A co sa ritualov tyka nie je nad dobry grupacik :-D
11.06.2005
rishqo    Reagovať
Re: Asmodej to vystihol
Neberiem ti právo na vlastný názor a pohľad na život, ale z toho čo si tu napísal mi vychádza, že si úplný duševný úbožiak neschopný akejkoľvek vyššej intelektuálnej aktivity. Tak si len pekne preťahuj tie pipky v grupáčikoch, ak ti to stačí, ty zdegenerovaný chudák.
12.05.2005
Asmodej666    Reagovať
Re: Asmodej to vystihol
Hej, cirkev je prilis elitarska. Az na tie ritualy. Su dva druhy ritualov: klasicky a uchylny. Inac voci grupaku nic nemam ale nesmu sa osoby do neho nutit. Ritualy su aj tak dost o nicom, lepsie je poznat iba magicke formule. Co sa tyka "uchylov v sutane", tak mas absolutnu pravdu. Factun abit monumenta manet!
06.06.2005
Zuzanka    Reagovať
Preco nie??
Akurat teraz citam Satansku bibliu a je to doost dobree:))krestanstvo a vsetky jeho prikazania a podobne somariny..kto to vymyslel?!?!preco by som sa mala nechat od niekoho otlakat a este mu zato aj podakovat?!?!mu vratim dvakrat silnejsiu..a cakat na stastny a vecny zivot v raji..ale no tak:))mam jeden zivot, tak si ho aj uzijem, nie??
26.05.2005
Lev!athan    Reagovať
Nice clanok
jj,asi jeden z najlepscih veci co na tomto webe je, vsetko pekne zhrnute
nice work ;)
11.05.2005
Asmodej666    Reagovať
Pravda
Niektore výroky o satanskej biblii sú pravdivé. Kto kedy počul o tom, že by mali satanisti vlastnú bibliu? Dobré myšlienky ale zase si niekto vytvoril vlastný smer.
11.05.2005
Asmodej666    Reagovať
Vážne dokonalé blbosti
Prečo by som mal nastaviť druhé líco niekomu kto ma udrie aj do tretieho keby som ho mal? Prečo by som mal byť vďačný nevďačníkovy? Prečo by som si mal niečo odriekať, miesto toho aby som sa to snazil dosiahnúť? Keď my toto niekto vysvetlí tak je hotovy superman. Veď sa to prieči zdravému rozumu.
19.04.2005
kajka666    Reagovať
odpis
Ty co si to pisal uznavas to?Prosim odpis mi chcem to zacat uznavat.Kajka666

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.