referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Krátka úvaha o živote
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.03.2008
patusa    Reagovať
Reagovat
bolo to fajn...good
29.01.2008
barbi    Reagovať
.....
aj ked aj ja som urobila zopar...ale no...
29.01.2008
barbi    Reagovať
.....
aj ked aj ja som urobila zopar...ale no...
29.01.2008
barbi    Reagovať
.....
tak poviem...tie myslienky su v pohode , ale ta stylistika by somhla byt o cosi lepsia...nehovorim,ze ja som najlepsia...mozno toto je tvoj najlepsi vykon...ale naozaj...tie chyby...katastrofa...citat sa to neda...ale asi preto,lebo...no ty asi vies preco...ale celkom sa to dalo...aj ked to je blbe,ze pred touto uvahou som citala jednu uzasnu uplne...a potom tato...no...tebe a mozno naozaj paci...a moze ti to byt jedno...ale pacia sa ti aj tie chyby???...
03.04.2007
stacy77    Reagovať
nazor
no snaha bola, nepisem to aby som ta dodzubala ale preto, aby si si z toho nieco zobrala...myslim ze ta uvaha bola dost slaba. ono myslienky boli celkom fajn, no to akym spôsobom si to napisala...strasna nuda...uz po prvom odctavci som sa nudila, nebolo to take ze citam to a ani neviem ako rychlo som skoncila...takze snaz sa trosku viac to rozobrat a pouzit originalnejsie frazy,,a nie zivot je ako kolotoc alebo tak,,to je staaareee...ide o originalitu..=))neber to v zlom no do buducna ti to moze pomoct...=)))
25.03.2007
lumina100    Reagovať
AU,AU,AU
CHUDINKA SLOVENČINA.ALE SI JEJ DALA.INÁČ TO NEBOLO ZLÉ
24.03.2007
natalia    Reagovať
Reakcia
odklon od temy!
21.02.2007
iva    Reagovať
ok respektujem
myslim ze to nebolo zle ale tych chyb no nic v zlom aj ja by som to napisala lepsie
08.01.2007
sia    Reagovať
reagovat
ááách jaj !!!
25.12.2006
michelle666    Reagovať
zamysli sa
je to v pohode ale keď to má byť ako úvaha bolo by tam treba dať aj nejaké tie nedokončené vety, aby sa nad tým človek naozaj zamyslel.... ale inak sú myšlienky naozaj pekne rozpracované
20.09.2006
simonenenka    Reagovať
:))))
je to supriš mne sa to paci!!!!!!!
15.06.2006
!fQ@    Reagovať
neni to zle
ale zivot neni az taky pekny
15.06.2006
!fQ@    Reagovať
neni to zle
ale zivot neni az taky pekny
16.05.2006
???    Reagovať
Hmmmmm
??????????
16.05.2006
???    Reagovať
Hmmmmm
??????????
08.04.2005
citatel    Reagovať
to autor:
je tam namraky chyb.. pred tym, ako cosi taketo posles by bolo dobre si to 2 - 3 krat precitat. Velmi zle sa to cita...
18.01.2006
nonane    Reagovať
Re: to autor:
je to dobré až na tie gramatické chyby
10.04.2005
sisa    Reagovať
bieda
namet je dobry ale to spracovanie by som si vedela predstavit aj lepsie
10.04.2005
duska    Reagovať
.....
je pravda, ze je tam more chyb. Podla mna ludstvo skodi nasej prirode, ale je i vela dobrych veci, ktore robi. Cloveka postretne vela zlych skusenosti ale je umenim zachovat si optimizmus....
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.