Zaujímavosti o referátoch
Život a práca telesne postihnutej ...
07.12.2012
Suhasini
Reagovať
PRqVNVwFGTmcnXvouc
salam . agha ghable inke akasto toye .. sare nor ya balaye zanjir roberoye arash ya balaye nor begiri polesho biar bede dadash . donbaletan. biar polo bede lot nemidim.(: aksat bahal bood
01.12.2008
karin
Reagovať
ďakujem
mne sa to veľmi páči, hlavne že si tejto téme venovala toľko času, som zdravotná sestra a pracujem s týmito detičkami a nesmierne si vážim každú pomoc ktorá im je poskytnutá. Sú to skvelé detičky plné lásky, ktorou nás obdarúvajú.
07.02.2008
petra7711
Reagovať
podakovanie
ďakujem, za pozitívne ohlasy. ak si niekto mysli, že som hlupaňa, nech si najprv prehodnotí vlastný život a tak kritizuje ľudí okolo seba.
18.01.2008
Dada
Reagovať
Postihnutie
Som rada, že sa niekto tiež venoval téme.Písala som tiež tému postihnuté dieťa v rodine a mám skúsenosti s postihnutým dieťaťom, viem presne o čom to je. Ale napriek tomu si myslím, že poňať takúto zložitú problematiku vo všeobecnosti je pomerne ťažké. Môj postreh bol taký, že tému drogy a kriminalita, si vybrala väčšina, ale téme postihnutých sa málokto chce venovať.Či už má s touto problematikou autorka práce osobné skúsenosti alebo nie, v každom prípade prejavila cit a záujem. Väčšina ľudí, ktorý podobný problém nezažili, sa postihnutým vyhýba, nevedia sa k nim priblížiť. Zaujímavá práca.
18.01.2008
Dada
Reagovať
Postihnutie
Som rada, že sa niekto tiež venoval téme.Písala som tiež tému postihnuté dieťa v rodine a mám skúsenosti s postihnutým dieťaťom, viem presne o čom to je. Ale napriek tomu si myslím, že poňať takúto zložitú problematiku vo všeobecnosti je pomerne ťažké. Môj postreh bol taký, že tému drogy a kriminalita, si vybrala väčšina, ale téme postihnutých sa málokto chce venovať.Či už má s touto problematikou autorka práce osobné skúsenosti alebo nie, v každom prípade prejavila cit a záujem. Väčšina ľudí, ktorý podobný problém nezažili, sa postihnutým vyhýba, nevedia sa k nim priblížiť. Zaujímavá práca.
18.01.2008
Dada
Reagovať
Postihnutie
06.12.2007
Olga
Reagovať
diplomovka,použitelné materiály na seminárky
podrobne rozobratá problematika MP a Tp
11.06.2007
Jana
Reagovať
Odozva na referát
Ja by som na tvojom mieste svoju prácu nenacapila na internet. Keď sa už s tým trápim tak si to nechám pre seba. Máš tam príliš veľa delení a je to trocha bez ladu a skladu. Zasiahla si do veľa oblastí a nie všetko tam muselo byť.
11.06.2007
marius
Reagovať
Re: Odozva na referát
Keby všetci svoje diplomovky vycapili na internet to by nám bolo sveta žiť. Preto sa do toho nemiešaj.
14.03.2007
Jana
Reagovať
hlupana
autorka zjavne nevie nic o telesne postihutych a mala by sa uvedomit, pretoze nevidim dovod aby vacsina ostala sama alebo rodicom na krku do konca zivota, ked uz napisem sprostost aspon ju nehadzem na net
04.03.2007
cocochanel
Reagovať
uzasne!
Je skvele vidiet ze aj mladych ludi zaujima tato tema . Dakujem kazdemu, kto sa vobec pokusi o tejto teme pisat. Je to velmi tazke, nemam vyhrady.
Dratulujem!
CC
Dratulujem!
CC
21.10.2006
Alex
Reagovať
dôvod
pre aku skolu si to vypracovala? tie zdroje mi akosi nesedia, uved aspon tu školu prosim..
21.10.2006
Alex
Reagovať
dovod
pre aku skolu si to vypracovala? tie zdroje mi akosi nesedia, uved aspon tu školu prosim..
11.07.2006
Galka
Reagovať
Ffffffff...
...prepač, ale to nie je referát...je to základ na diplomku, ale ešte by to bolo vhodné prepracovať; nerozumiem, prečo tak mnoho sledovaných prvkov...