referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Moliere: Lakomec
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
23.01.2010
Julinka    Reagovať
Veľmi pekne ďakujem :-)
Veľmi pekne ďakujem, veľmi mi to pomohlo. Je to naozaj vynikajúco spracované. :-)
07.01.2009
Miso    Reagovať
DOBREE
je to celkom fasa a vidno ze si aj cital narozdiel od iných co tu pisu chujoviny
23.04.2007
petra    Reagovať
perfecto
strasne super dakujem ozaj je to tak ako v knihe moc mi to pomohlo takze dikes krasne
10.02.2007
Bubika    Reagovať
Supeeeeeeer
konecne niekoho napadlo dat sem rozbor po dejstvach.Od nas to v skole furt chcu.....dikeeeeeeeeeeeeeeees
03.02.2007
miska    Reagovať
pekne..ale nieco mi tu chyba
velmi pekny referaat a vyborne charakterizovane postavy len akosi mi tu chyba hl. myslienka....
03.02.2007
miska    Reagovať
super ale nieco mi tu chyba
velmi pekny referaat a vyborne charakterizovane postavy len akosi mi tu chyba hl. myslienka....
04.12.2006
deges    Reagovať
nemertem es men a picaba
nemertem es men a picaba
16.09.2006
kar    Reagovať
Nemas pravdu
Obaja su velki majstri svojich cias, nemozeme porovnavat dvoch autorov. Jeden je predsa Francuz a druhy anglican a kazdy ma to svoje napinave caro, neda sa hovorit,ten je lepsi alebo ten druhy.
16.09.2006
Sepo    Reagovať
Nemas pravdu
Obaja su velki majstri svojich cias, nemozeme porovnavat dvoch autorov. Jeden je predsa Francuz a druhy anglican a kazdy ma to svoje napinave caro, neda sa hovorit,ten je lepsi alebo ten druhy.
13.02.2006
katka    Reagovať
perfect
mal jedinu chybu a to je keby som ho nasla skor ako som lakomca zacala citat.
04.02.2006
Retka    Reagovať
DOBRE LEN...
Je to dosť dobré,našla som tu veľa info , LEN tak pre zaujímavosť to nie je Eliška, ale Eliza....,yo?
07.11.2005
zuzka ch    Reagovať
Skvelé
je to perfektne ma to hlavu aj pätu podla mna to nema chbu
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.