Zaujímavosti o referátoch
Jar Adely Ostrolúckej - Ľudo Zúbek
17.12.2007
petrush.ka
Reagovať
Dakujeeem xD
jeeeeeeeeej moc dakujeeeem :D:D:D ...fakt dobry obsah uplne podla tej knihy ;) kujeeeem
11.12.2007
PAnaPA
Reagovať
Re: pomoc
aj ja by som to chcela v strucnejsom ??? komu sa to chce citata ?? nooo, aspon necitame celu knihu :D
11.12.2007
lussia
Reagovať
fajn :D
aspon si urobim citatelsky do skoly a nemusim citata knihu... DIKY :D
04.12.2007
lenka
Reagovať
Re: som zvedavá
prosiim ta nemas nahodov niekde napiisany obsah tohto diela???potrebujem to do skoly a nemozem nikde najst knihu....
19.11.2007
sdubusdhnag
Reagovať
fgdhsjfgdhsfgdhs
ftdgzshtgdzhsľščťžý234567QWERTZUASDFGH ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssomarina
01.11.2007
Kiara
Reagovať
som zvedavá
zdá sa vám nadpis čudný že "som zvedavá" hovorím to preto lebo som nedávno začala čítať knihu a velmi ma zaujala.Myslím si že je to dobrá kniha a som velmi zvedavá na pokračovanie
30.10.2007
tuśka
Reagovať
hejeczka.....
Mam prave tu knizku , chcem ju precitat,ale je to preklad v polstine....
Chcela by som tiez precitat ju v slovencine,ci niekto z Vas ma taky preklad a mohol by mi poslat na mail?
Bola by som velmi vdaka
Ahojka!!!!
Chcela by som tiez precitat ju v slovencine,ci niekto z Vas ma taky preklad a mohol by mi poslat na mail?
Bola by som velmi vdaka
Ahojka!!!!
04.10.2007
Anonym
Reagovať
Paci sa mi.
Pacil sa mi clanok od Luda Zubka: Jar Adely ostroluckej. Bol nadherny a plny emocii. Dakujem ze som si ho mohla precitat a motivovalo ma to aj na precitanie celej knihy. Dakujem za prispevok.
13.06.2007
Xyz
Reagovať
nic moooc vam poviem narovinu!
hm no ako ta kniha nestala za nic precitala som ju asi do polky a stale sa to iba opakuje je to cisto onicom dalej ju urcite nebudem citat...taze diky za obsah dobre posluzi na citatelsky....
16.05.2007
nika3
Reagovať
fdfdfccch
ved to je pekne napisane a aj rozpisane....vidiet ,ze sa pisatelka snazila