Zaujímavosti o referátoch
Jar Adely Ostrolúckej - Ľudo Zúbek
22.04.2007
jaja
Reagovať
že na ...
dyk..na pixu kniha..:D:.somarina jak šecky..ale nevadi...a dik za ten obsah..aspon nedostanem gulu..:P
21.01.2007
LoLo
Reagovať
Je to celkom dobre
Ja som to mal ako povinne citanie a som s tym spokojny. Je to dobre citanie. Ale vidim ze tu väcsina knihy videla iba z dialky takze skoda reci...................................
16.04.2007
dodo
Reagovať
Re: Je to celkom dobre
jebe ti taká somarina ved smrdela mrachta a ten curak stur ju ani nevitrtkal nech sa zabije
11.03.2007
martin
Reagovať
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
obsah je dobty, tu na tejto stranke, no ale ta kniha..... nech sa nehnevaju ale je to dievcensky roman a ja som chlapec, vobec ma to nebavilo- HOVADINA. kto si to iste mysli, nech sa prida
20.03.2007
patka
Reagovať
jeeeeeeej
aj ked som to nečítalam, je to welmi krásne ako sa milowali...ja by som mu to powedala ale nechajme tak...mne sa to welmi páčilo a je mi luto že to takto skončilo...podla mna si boli súdený......
15.03.2007
regenesis
Reagovať
??????
je to kkotina ale ten opis Štura sa hodi :-D ... a inak je to fakt kravina .. !!!!
23.02.2007
13jojo14
Reagovať
kktina
akoze sorry ale tha ktory magor dnes cita knihy tomu nechapem....same picovi to su
21.01.2007
stitch
Reagovať
dakujem
taketo hovadiny neviem kto ma citat. ja siuz s tejto stranky stahujem referaty tri roky a ucitelka mi este na to neprisla tak dik ludom ktori to sem pisu
20.12.2006
Monylinka
Reagovať
Este ze existuje net a stranka www.referaty.sk a dobry ludia vdaka ktorym nemusim citat trapne knizky =)
Este ze existuje internet, stranka www.referaty.sk a dobry ludia, vdaka ktorym nemusim citat trapne knizky =) Thank you....=))
20.12.2006
Romanetuska
Reagovať
....chvala bohu a Billovi...
...jejda aka som ja prestastnena ze tho thu je...boze moooj ze ja musim thaketho kktiny citat.....dakujem ludom co sem pisu..bola by som bez vas stratenaaa..:)..danke schon..
09.12.2006
kristina
Reagovať
blbost
toto ked sa mam naucit kua som v pici ked da ine otazky boha:(jaj naco mi to take hovadiny budu?!