referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Adela
Nedeľa, 22. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Úvaha o láske
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.01.2007
Amon    Reagovať
Skoda toho 3 paragrafu... uplne mi to pokazilo pekne citanie
tak mam 2 veci... 1. boh tam nema co robit.
2. Ludia co miluju to iste pohlavie sa musia liecit lebo to je choroba a nie laska... je to dalsi klam, ze je to laska...

Inac sa mi to cele okrem tychto bodov naramne pacilo ;) nechcem nikoho urazit.
18.04.2011
ja neviem    Reagovať
Re: Skoda toho 3 paragrafu... uplne mi to pokazilo pekne citanie
ty neveris v boha???tak nehovor ta o nom
04.04.2011
muffinka    Reagovať
náhodou ja som bisexuálka a nevidím natom nič strašného a liečiť by si sa mal ty to je jeden náznak rasizmu!
08.05.2007
matoo    Reagovať
ty sa velmi mylis hoci nechodim moc do kostola ale si vezmi ze boh nas musi mat riadne rad pretoze sa vzi do jeho koze keby si ty zomrel za vsetkych ludi tak by si aspon cakal nejaku tu pokoru a vdaku a ked vidis a keby si videl ako ludia na teba kaslu tak by si ich hned znicil a predstav si ze co mu vsetko robime a on nas ma tak rad ked sa este nic nestalo
04.03.2009
tomikee    Reagovať
ufffffffffff
no aj podla mna je to sor rozpravanie:D:.ale odpisem to doskoly cize dikes all ways
04.03.2009
tomikee    Reagovať
ufffffffffff
no aj podla mna je to sor rozpravanie:D:.ale odpisem to doskoly cize dikes all ways
10.12.2008
Matthew    Reagovať
krásna úvaha
Ano je to pravda ludia by si mali brať príklad z lásky a nie z penazí. Vďaka za precitanie paa...
27.11.2008
lenushka    Reagovať
super
je..to dost hustee... no. pomohlo.. mi to THANK YOU VERY MUCH...
04.05.2008
ada    Reagovať
da sa
w pohode ....
01.05.2008
janulka    Reagovať
wooow
no je to dobre....ale podla mna to nevyzera ako uvaha ale ako rozpravanie
16.04.2008
alkin    Reagovať
smaola
nne by za to ucka dala 5 ne zato ze je zla ale zato ze je z netu a ona take neuznava
19.03.2008
hofinka7    Reagovať
kraasa
fakt velmi pekna uvaha,,, mam otazku.. aj ja chcem pridat referat sem a mne to uz 10 dni pise ,ze referat caka na schvalenie.. ako dalej??Dikees
18.03.2008
misoo    Reagovať
aaa..
kuasny referat.. moc sa mi pacil a pomohol mi ja totiz akurat pisem uvahu o laske.. cerpal som s neho tie myslienky suu suppa..
12.03.2008
LadyPou    Reagovať
ja by som za to dostala prinajlepsiom 3-ku!
Nevravim ze myslienky su zle prave naopak, je tam pouzitych fakt vela zaujimavych odrazovych bodov ale na moj vkus to nie je ta najdokonalejsia uvaha aku som kedy citala.
v prvom rade sa tam extremne vela krat opakuje slovo laska, zato by mi isli hned body dole, dalej autor/ka sa sam/a nezamysla nad temou lasky len zhrnuje vseobecne fakty do jedneho celku (nevravim ze zle). Laska homosexualov a laska k Bohu tam vobec nie je navyse, prave naopak, ja by som sa skor viac zamerala prave na tieto dve veci lebo prave na tie sa najcastejsie zabuda... nechcem nikoho urazit ani nic podobne, je to len moj osobny nazor a ja by som to napisala asi uplne inak aj ked ako som uz povedala niektore myslienky sa mi pacili a boli fakt dost dobre len mozno trosku zle podane...
01.03.2008
kika    Reagovať
pochvala
myslim si ze toto je super.ak sa toto niekomu nepaci tak potom to nechapem..myslis si ze ty by si vedel napisat nieco lepsie??lebo podla mna nie.klubuk dole pred tebou :) cmuq
16.10.2007
ddddddd    Reagovať
KKKKK
tak to uvaha nie je,ale chcem len poukazat co tam ty kreten spominas boha a homosexualov v jednoM???
25.03.2007
Martinka    Reagovať
Laska
takuto hroznu uvahu som este nevidela, katastrofa...absolutne tam nic nie je vystihnute
05.06.2007
škorvo    Reagovať
Re: Laska
jakože nič? ved tam je všetko, laáska ako priateľstvo, láska boha, detská láska, materinská , všetko
08.05.2007
deddo    Reagovať
martinka
martinak ty kritizujes tut uvahu chcel by som ta vidiet ako napises podobnu nechcem nikoho pocennovat ale ta uvaha je fakt dobra a robil ju velmi inteligentny clovek s velkym srdcom
08.05.2007
deddo    Reagovať
martinka
martinak ty kritizujes tut uvahu chcel by som ta vidiet ako napises podobnu nechcem nikoho pocennovat ale ta uvaha je fakt dobra a robil ju velmi inteligentny clovek s velkym srdcom
05.06.2007
skorvo    Reagovať
krásne
fakt, že good, neviem kto to písal, či on(a) ale ten človek sám musel isto neco prežiť, a je krásne , že to čo prežil dokázal dať na papier, škoda , že ja to neviem, ..ešte raz u mńa 1 s ** ..papa
28.05.2007
cmuq    Reagovať
cmuqees .uNo
yeah thats all rait :)
08.05.2007
dedoooo    Reagovať
aaaaa
ak niekto napise ze tato uvaha je zla tak nech skusi napisat podobnu ale je jasne ze kazdy mame pravo vyslovit svoj nazor ja si myslim ze tato uvaha nema chybu a myslim si ze to pisal clovek skuseny ktory uz presiel zivotom a halvne velmi inteligentny
15.04.2007
juli    Reagovať
waaaaaw
uplne super. super nazory,tiez som ju neprepisovala,ale pracovala som podla nej.FAKT DOBRA PRACA:)
15.04.2007
juli    Reagovať
woooow
uplne super. super nazory,tiez som ju neprepisovala,ale pracovala som podla nej.FAKT DOBRA PRACA:)
12.04.2007
juraj    Reagovať
SUPER
pomohlo mi to neprepisal som to ale vyberal som si nejake veci stoho diki

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.