Zaujímavosti o referátoch
Úvaha o láske
12.04.2007
miso
Reagovať
napisal som ju v skole a dostal som 1.
je dobra aj som si ju stiahol a napisal v skole je dobra velmi sa mi paci!!!
19.03.2007
david
Reagovať
najlepsia uvaha aku som kedy cital
toto je taka super uvaha.....lepsiu som este nevidel.. aj ten treti paragraf tam patri.. urcite... vsetko je super
19.02.2007
DOBRA VILA
Reagovať
TYPICKE
mohlo to byt celkom dobre nebyt tych prvych dvoch ci troch otrepanychviet vhodnych tak pre ziakov 7.rocnika zakladnej skoly !!! neviem odkial sa tam nabrala ta znamka 2,2,pretoze ja by som za takuto uvahu dostala v skole-na gymnmaziu- prinajlepsom slabu3!! ale inac,snaha sa ceni! =oD
04.02.2007
jessica
Reagovať
love is beautiful
Tato uvaha zaujme asi kazdeho cloveka...Mas tam rozobratu lasku z kazdej stranky, aj z tej nabozenskej co je len velke plus!Laska je tu opisana s citom, no zaroven aj realne!Myslim, ze tato uvaha je na vysokej urovni:) A to fakt!
18.01.2007
Amon
Reagovať
Skoda toho 3 paragrafu... uplne mi to pokazilo pekne citanie
tak mam 2 veci... 1. boh tam nema co robit.
2. Ludia co miluju to iste pohlavie sa musia liecit lebo to je choroba a nie laska... je to dalsi klam, ze je to laska...
Inac sa mi to cele okrem tychto bodov naramne pacilo ;) nechcem nikoho urazit.
2. Ludia co miluju to iste pohlavie sa musia liecit lebo to je choroba a nie laska... je to dalsi klam, ze je to laska...
18.01.2007
Amon
Reagovať
18.01.2007
Amon
Reagovať
04.06.2006
Patrick
Reagovať
congratulations
vazne super malo kto napise takuto "dokonalu "vec a ne vasne bomba aja s tym bohom to bolo ok ale ja by som to tam nedaval super !!!!!!! ;-D
17.05.2006
dada
Reagovať
www.dadda.estranky.cz
je to pekneeee ale je tam vela chyb takže opravit!! ale nie:)) fakt je to super!
10.04.2005
sisa
Reagovať
pekne
toto bola velmi prijemna uvaha, az na jendu mne vadiacu chybu, ja by som tam isto nedavala tu hatlaninu o Bozej laske, ale to je asi vec nazoru.
09.03.2006
alex
Reagovať
Re: pekne
hej,ani ja by som to tam nedala..ale inak to bolo fakt super...!!!
07.08.2005
nicky
Reagovať
výborné
tak toto ma fakt rozplakalo, naozaj ti blahoželám že dokážeš napísať niečo tak pekné
20.04.2005
iva
Reagovať
Pekne
Zaujalo ma to. Veľmi dobre napísané, koniec by mohol byť prepracovanejší, inak 1*** (jednotka s hviezdičkami).
:-D
:-D