referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Uvaha o USA
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
15.10.2018
L.Pivka    Reagovať
Úplný súhlas
Kámo ty si môj človek
18.03.2011
Flower    Reagovať
Blbosť
Slabá úvaha, nič moc, v živote by som nepoužila! A kecáš hovadiny: pôvodný obyvatelia sú v rezervácii preto, lebo sa tam v minulých storočiach dohrnuli !európania! keby zostali v Európe asi by teraz v rezervácii neboli tak neviem o čom tu točíte.. daktorí ste až príliš múdri však?
15.03.2009
nacionalista    Reagovať
FUCK USA
nechapem ako dakto v tejto diskusii moze propagovat americke svine !!!je mi z Vas na zvracanie.Otvorte si uz konecne oči Vy zaslepenci alebo vyfajčte bastardovi Obamovi
31.03.2006
jjj    Reagovať
o faktoch nemas ani sajnu
No tak mi napíš nad kým sa nadradzujú, či vyhlasujú, že sú niečo ako Árijska rasa alebo pod. Kto podľa Teba ma prostriedky, odvahu a ľudí na to, aby robil poriadok v zaostalých krajinách? Kto? Rusi?
Iracké biologické zbrane boli aj vyskúšané samotným S. Husajnom, zahynulo niekoľko tisíc ľudí, myslím, že to bolo skúšané na Kurdoch a toto nikto nevyvráti lebo toto sa stalo.
Ktovie ako by to asi bolo, keby nebolo USA hmm? Pravdepodobne by si sa Kata asi dodnes zdravila Zieg Heil príp. Heil Hitler. Alebo keby došlo k inému zvratu udalostí tak by si oslovovala ľudí súdruh, súdružka. Toto asi nechceš, že?
Otázka juhoslávie bola tiež trošku zle vyložená. USA bolo žiadané aby zakročili po niekoľko násobnom žiadaní OSN a je len hanba pre Európanov, že nezakročili skôr. K tým masakrom vôbec nemuselo dôjsť.
Skrátka je to vyššia politika a Ty s tým neurobíš absolútne nič takže sa s tým nauč žiť, mimochodom tvoje názory su podobné ako propaganda islamských duchovných,ktorí nimi kŕmia debilných "veriacich,bojovníkov za Islám" tak sa nečuduj, že niekde z času na čas niečo vyletí do vzduchu. Nie si náhodou anarchistka alebo nejaká podobná splodina?
15.03.2009
nacionalista    Reagovať
Re: o faktoch nemas ani sajnu
pocuj ti kokot ak mas zaujem daj mi na teba adresu a ja ti to pekne pestami vsetko vysvetlim
12.02.2009
MasTic    Reagovať
jjj ti si ale lama keby nebolo ameriky tak hail hitler uz nepocut v v roku 1942!!!!!!!!!
17.09.2006
Nancy    Reagovať
Mas pravdu.
Ale zbrane hromadneho nicenia sa naozaj nikdy nenasli. A ten smejd Bush nehovoril iba o biologickych, ale aj o jadrovych a chemickych zbraniach. To keby nahodou naozaj nejake zbrane tak aby sa aspon trafil :)) A po 11. septembri drzal celu krajinu v strachu s tym, ze hovoril ako sa to moze zopakovat ked poriadne nezakrocia.. =))
Nie som ziadna anti, ale Busha naozaj nemusim. Viem ze v podstate aj za to ze tu teray pisem vdacim amikom (kto vyymslel, net haa??) =) Ale Busha naozaj nemusim
02.04.2006
hhh    Reagovať
Ty asi maš rád USA ,však JJJ? Dotkla sa ťa tá úvaha?(i keď bola slabá jak čaj) Dúfam že si sa nerozplakal...
15.02.2009
iii    Reagovať
suhlasim
mas uplnu pravdu, skoda ze vacsina sveta si to neuvedomuje.
15.02.2009
iii    Reagovať
suhlasim
15.02.2009
iii    Reagovať
suhlasim
15.02.2009
iii    Reagovať
suhlasim
06.03.2008
Palo    Reagovať
dobry debili
ked uz tak USA je svetovou velmocou a ich urcite nezaujimaju vase keci...ja som za Americanov a ak ma niekto problem tak nech sa strci...
17.03.2008
aaaa    Reagovať
Re: dobry debili
ty debilko USA je hovno a nie velmoc
24.04.2008
Palo    Reagovať
Re: Re: dobry debili
aha.povedz teda kto je velmoc?len nehovor ze Rusy
09.03.2008
Radik    Reagovať
Ofaktoch nemaš ani šajnu
No tak vy čo pišete otomto ste dobry hlavne jjj najlepši !!! amici sa zapéjili ku koncu 2 svetovej vojny rusi by to zvlady aj bez nich američania len využili byť na strane vyťazov a vojna im pomohla na teplich britskych hlavach a europskych štatoch zbohatnuť!!! a kto by to rozpraval sig hail?? ved Hitler so slovanskymi narodmy nepočital takže by sme tu neboli ty trtko a nehovorim už otych sudruhoch a sudružkachto už bolo dávno zanami maš vtom zemtok je.bo
04.03.2008
strelec    Reagovať
novodobi fasisti - SSA
amerikani su ti najväcsi teroristi na svete.
14.02.2008
justus    Reagovať
vono cezko
tuc tuc mmmmmmmmmmmmm
14.02.2008
jozi    Reagovať
hhhhh
je to tazke
09.10.2007
heroes    Reagovať
jjjjjjj
si moj clovek kamo
25.03.2007
Jarmell    Reagovať
SUHLASIM
som prekvapeny kolko ludi ich odhalilo:o) myslel som ze som sam:o) a Buschovi sa kazdy pacha do r.ti ze nieje vidiet kde on konci a druhy zacina...
24.03.2007
slovak    Reagovať
zasranany bush
jedine co na tej uvahe chyba su basnicke otazky, ale inak ta subjektibita je uplne v poriadku, tak neviem co to tu kto spochybnuje, ze to neni uvaha!!!...s nazormi uplne suhlasim, samolubi namysleni amerikani by sa mali starat radsej o vlastne veci, ved v tej ich skvelej krajine je tiez pekny bordel...
04.03.2007
LAM    Reagovať
Súhlasím
američania išli do Iraku najme kvoli rope áno oslobodili Irackký ľud od diktátora ale USA tam išlo kvoli rope a keby tam nebola tak by v Iraku ešte stále vládol diktátor saddam husajna a iba zslepenec moze povedať že USA tam išli kvoli zbraniam a kvoli zavedeniu demokracie.
23.01.2007
Tetsu    Reagovať
suhlas
moja rec si moj clovek ja bz som chcel tiez nieco take napisat :D
11.09.2006
karol    Reagovať
je to tak
skurvení amíci sú vopchaný v každej riti
05.11.2006
Nancy    Reagovať
Re: je to tak
To skor vsetci su vopchani do ich riti
04.03.2006
Nikuška    Reagovať
Uvaha o USA
Celkom súhlasím veď tí ľudia čo tam žijú sú predsa rovnakí ako my. Podľa mňa sú to tiež Európania ako my a ničím sa od nás neodlišujú.
17.09.2006
Nancy    Reagovať
Re: Uvaha o USA
Su o dost blbsi.

Cest vynimkam!

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.