Zaujímavosti o referátoch
Uvaha o USA
18.05.2006
l d
Reagovať
stimmt
Uplne suhlasim s ty mto nazorom aj ked je pravda, ze to nie je bohviaka uvaha . Na adresu tych, ktori sa vyjadruju o faktoch poviem, ze jediny, kto ma obmedzeny pohlad na svet su oni. Americania su obycajni vyvrheli povyhadzovani z Europy . Su to obete komercie tak ako ti , ktori sa ich zastavaju
16.04.2006
annita
Reagovať
no jooooo
uvaha? hm? kde? nemalo to ani znaky uvahy...bolo to cosi ako antiamericka propaganda...lobing za prava slovakov? pripadalo mi to ako vykrik maleho dietata: ahaaaa mamaaaa ono ma vacsiu liiiiizankuuuuuu.....no tak ti poviem...subjektivny nazor je jedno...a uvaha neco ineho....
02.04.2006
jjj
Reagovať
for amigo
amici sa tu mimochodom vobec nechceli trepat, na vine su Rusi, pokiaľ viem tak samotný Stalin žiadal o otvorenie druheho frontu.
02.04.2006
jjj
Reagovať
suhlaim
mas pravdu misofanko, je to skutocne velka fraska a toto mohol napisat iba clovek s nizkym vzdelanim a negativnym pohladom na svet a vsetko okolo seba.
02.04.2006
misofanko
Reagovať
Naozaj usmevne
Tak neodbornu uvahu a zaujatu som uz dlho nevidel. Samozrejme, v europe, ktora je sebareflexivna ako moja ucitelka NOS (dost zle sebareflexivna), urcite zozne velky uspech a ovacie. Je to fraska, ktora vyvola u inteligentnych a objektivnych ludi jedine a jedine usmev. Prajem viac stastia na mature. Miso
01.04.2006
nestranny
Reagovať
hodnotenie
mas uplnu pravdu,mas prehlad a spravne nazory;)len tak dalej a drz mi palce na maturu v pondelok;)
31.03.2006
jjj
Reagovať
o faktoch nemas ani sajnu
Dúfam, že tu ešte náhodou nechceš napísať, že za komunistov sme sa mali lepšie, trafila by si klinec po hlavičke. Nie si náhodou názoru z jedného komoušskeho plagátu "Cez našu dedinu žiadni americkí imperialista neprejde ? "
Si typický Slovák večne sa len sťažuje a nehľadá riešenie ako sa mať lepšie len nadávať na druhých.
Si typický Slovák večne sa len sťažuje a nehľadá riešenie ako sa mať lepšie len nadávať na druhých.
01.04.2006
amigo
Reagovať
Re: o faktoch nemas ani sajnu
jjj ty si taky, ale taky velky k_k_t ved amici sa sem pocas 2. svet. vojny najebali len preto aby tu mali vplyv v skutocnosti vyhrali vojni najma Rusi
13.03.2006
Polly
Reagovať
k tejto vynikajuco zvladnutej uvahe
mas pravdu akokeby som to pisala ja ale ty si to zvladol omnoho omnoho lepsie
17.01.2006
vendetta
Reagovať
tvoja uvaha
veľmi dobre napisane. suhlasim s nazormi. uvaha je trefna, kriticka a pri tom su zanechane fakty. nedavno som tiez napisala nieco podobne. maloktorym sa to vsak pacilo. ved zijeme v proamerickom svete, co sa da robit..
10.05.2005
Barbora
Reagovať
Uvaha o USA
Suhlasim s tvojim nazorom aj ked niesom v niektorych veciach ani naaahodou taka informovana ako ty.Ale je fakt,ze Americania vzali "podu"indianom!Uz som o tom citala v roznych odbornyh knihach ktore asi tazko mohli pisat nejake klamstva.Na vlastnej kozi som to este vazne nestihla vyskusat bo mam 15 jaksi som k tomu nemala hm moznost heh.Nevem kolko ma citatelka Katka ale rozhodne by to nemusela hovorit cloveku co chodi na ZS.
PS:katka-mozno sa uz niektori indiani zmierili s tym co s nimi urobili a nakoniec su este dokonca mozno aj radi ze su v rezervaciach.Ale podla mna to neni nic moc byt tam zavrety ako v nejakej karantene bez moznosti vychadzat von.Urcite by boli spokojnejsi keby s nimi Amricania nezaobchadzali ako s menejcennymi a nechali im aspon cast svojho uzema
PS:katka-mozno sa uz niektori indiani zmierili s tym co s nimi urobili a nakoniec su este dokonca mozno aj radi ze su v rezervaciach.Ale podla mna to neni nic moc byt tam zavrety ako v nejakej karantene bez moznosti vychadzat von.Urcite by boli spokojnejsi keby s nimi Amricania nezaobchadzali ako s menejcennymi a nechali im aspon cast svojho uzema
26.04.2005
Katka
Reagovať
Úvaha o USA
Ja len pár slov k Tvojmu referátu resp. "Úvahe o USA", ako úvaha by to nebolo zlé, ale keď to človek vidí na vlastné oči tak je to úplne o inom.Nikto nie je zavretý v rezervácii, ako
píšeš, kde pravdepodobne narážaš na indiánov, ktorí sú pôvodnými obyvateľmi, ale musíš pochopiť jeden veľký zásadný rozdieľ, ony tam žijú s radosťou, to je ich štýl a ver tomu, že sú tam šťastný, mám osobné skúsenosti za sebou, rozprávala som sa s tými udmi a bola som tam.Tak ako tu nie je bezdomovec, ako bezdomovec, niekto ním chce byť a niekto musí, neviem či ma chápeš.Sú rôzni ľudia rôzne osudy, životné príbehy, sklamania.......V každej jednej krajine je niečo plus a niečo mínus, ale samozrejme typickí "SLOVÁCI" si vyberajú všetky negatívne veci aj myslenie majú väčšinou týmto smerom a je to veľmi smutné, keď už aj mládež takto rozmýšľa.Treba si z vecí vyberať to dobro , tú pozitívnu stránku pokiaľ je to možné, viem je to niekedy veľmi ťažké a samozrejme sú prípady, kde to jednoducho nejde, ale vyhýbaj sa ak sa dá takýmto negatívnym myšlienkam.A hlavne ak vie človek niečo iba z rozprávania a hlavne z bulvárov je to o ničom, overuj si informácie aj na vlastnej koži, alebo urob si výber z viacerích názorov od väčšieho množstva ľudí.Ale v podtate je to tvoj názor a tvoja téma.
Maj sa krásne
Katka
píšeš, kde pravdepodobne narážaš na indiánov, ktorí sú pôvodnými obyvateľmi, ale musíš pochopiť jeden veľký zásadný rozdieľ, ony tam žijú s radosťou, to je ich štýl a ver tomu, že sú tam šťastný, mám osobné skúsenosti za sebou, rozprávala som sa s tými udmi a bola som tam.Tak ako tu nie je bezdomovec, ako bezdomovec, niekto ním chce byť a niekto musí, neviem či ma chápeš.Sú rôzni ľudia rôzne osudy, životné príbehy, sklamania.......V každej jednej krajine je niečo plus a niečo mínus, ale samozrejme typickí "SLOVÁCI" si vyberajú všetky negatívne veci aj myslenie majú väčšinou týmto smerom a je to veľmi smutné, keď už aj mládež takto rozmýšľa.Treba si z vecí vyberať to dobro , tú pozitívnu stránku pokiaľ je to možné, viem je to niekedy veľmi ťažké a samozrejme sú prípady, kde to jednoducho nejde, ale vyhýbaj sa ak sa dá takýmto negatívnym myšlienkam.A hlavne ak vie človek niečo iba z rozprávania a hlavne z bulvárov je to o ničom, overuj si informácie aj na vlastnej koži, alebo urob si výber z viacerích názorov od väčšieho množstva ľudí.Ale v podtate je to tvoj názor a tvoja téma.
Maj sa krásne
Katka