referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Charakteristika človeka
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.11.2008
Diviak    Reagovať
Parada
mozes dat nazov: Charakteristika Bohatých ľudí
23.10.2008
oof    Reagovať
ooooff
hnus fuuuuuuj
10.03.2008
mima    Reagovať
pre hlupákov
ak si dáte námahu odpovedať na túto úvahu, tak sa správajte slušne nieste sami ktorý to čítate a neviete kedy vám to môže pomôcť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.03.2008
zajačik    Reagovať
..babatka
..babatka ..trošku citu vo vyjadrovaní..sme predsa ludia a je pekne rešpektovať sa navzájom nie?..
10.03.2008
ggggggggggggg    Reagovať
ggggggggggggggggg
debilina...................................................
02.04.2006
qwerty    Reagovať
bluaaaa blaabuluuacchh
lioiugaghjuiklolorfvbgtyredadadakaokokokokokokokokokoko
31.03.2006
Palko    Reagovať
grcka
Dobra komedia, tak teda mily autor neviem odkial mas taketo informacie, ale su prinajmensom dementne. Najviac sa mi paci to rozdelenie socialnych vrstiev, hehe. Stredna vrstva patri polnohospodarskym pracovnikom, ktorych deti nemaju ziadnu motivaciu sa ucit a dobre spravat??? Neviem kde zijes a myslim, ze tvoja praca je po vytlaceni vhodna tak miesto zachodoveho papieru. A vlastne... nevytrel by som si snou ani rit, to by bolo pre mna ponizenie. No aj tak dakujem, za mnozstvo skvelych nazorov, ktore mi dokonale pomohli formovat svoj vlastny zivot.
02.04.2006
okena    Reagovať
Re: grcka
asi ma udaje zo stredoveku
02.04.2006
okena    Reagovať
.....
ty musis byt kkt ked toto napises kamarat ... a navyse hned v prvych riadkoch si robis z ust WC ... pravda je z toho asi 20 perc ... ostatne je M O Č
31.03.2006
Ja_nik    Reagovať
> ????????<
....... asi jedine co by sa dalo k tomu povdat je ze mne to pripadalo ako isty slovensky "VELKOFILM" s nanzvom >>>Hostel
12.05.2005
kika    Reagovať
ok to bolo
OOOOOOOOOOO.........KKKKKKKKKKKKK........
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.