Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovaný životopis
07.01.2008
vejjusska
Reagovať
inak ja na pokeci som vejjusska..piste:D
nahodou....ja si ho urobim nech už dostanem cokolvke MF:)
08.01.2008
Vejush-pd
Reagovať
Re: inak ja na pokeci som vejjusska..piste:D
achojky=DD..taQ ty taGto opisujes??=DD
16.09.2007
aduska
Reagovať
jemin
vsetci si tu vymienate nazori ale nikto tu nic neurobi nech ten komu sa to nepaci napise nieco lepsie aby sa potom dalo posudit ci to je az take zle... podla na je to v pohodke taka mile a zlata a neni to ani nuda ani prehnane
21.05.2007
jaja
Reagovať
iba kritizujete a...
ja náhodou tú babu, čo písala toto poznám a je to tobrá žiačka, chodila k nám na základku a tam bola tiež výborná;len kritizujete a neviem ako by dopadol váš Bž!! a PS:vôbec to nieje stahnuté a máme to aj v zborníku prác v našej škole
01.04.2006
Mima
Reagovať
vieš o čom píšeš?
...do beletrizovaných životopisov sa nedávajú žiadne dátumi...ani dátum tvojho narodenia! Deň narodenia opises umeleckym stylom...napr.narodil som sa v jedno chladne jesenne ráno...atd. Chapes?:-))
21.05.2007
jaja
Reagovať
Re: vieš o čom píšeš?
hlavne že nám učka povedala že tam máme dať aj dátum narodenia, a ak si si nevšimla tak tu má vačšina Bž dátumy
18.04.2007
tomasulo
Reagovať
K--------
to co za spproste chyby to co za inteligenta priezvisko s tvrdym Y to co ma byt saka
18.04.2007
tomasulo
Reagovať
CHYBY
to co za spproste chyby to co za inteligenta priezvisko s tvrdym Y to co ma byt saka
18.04.2007
tomasulo
Reagovať
CHYBY
25.03.2007
sima
Reagovať
debilina
kde bolo tam bolo - to je taka somarina debilnejsi zivotopis som necitala
28.05.2006
bejja
Reagovať
q:-))))))))
No takze tento sloh je celkom super,a co si dostal za tento sloh???Podla mna si lepsi ani nemohol napisat.......:))))
25.05.2006
Kacka
Reagovať
xixixi
KDE BOLO TAM BOLO KDE KONDOMU NEBOLO... NO AKOZE COOOL :-) TO AKU ZNAMKU ZA TO DOSTAL ???
25.05.2006
Kacka
Reagovať
xixixi
KDE BOLO TAM BOLO KCE KONDOMU NEBOLO... NO AKOZE COOOL :-) TO AKU ZNAMKU ZA TO DOSTAL ???
17.12.2005
karin
Reagovať
aaaaaaach
ty blbo. tu 5 urcite nemas za sloh,ale zato ze je stiahnuty z netu!laskavo sa nad tym zamysli
17.05.2005
aaaa
Reagovať
Re: PRE TOHO BUZERANTA
no fajne,lapil som za 5....dakujem !!! cocotinaaaaa zmazte to a dajte mu BAN !