Zaujímavosti o referátoch
Láska a sklamanie
17.07.2010
Didusa
Reagovať
LASKA ALEBO KLAMSTVO?
Ja chodim z chalanom 9 mesiacov,velmi ho lubim,nikdy by som ho nevymenila za ineho,aj ked mi rodičia zakazali byt snim,tak aj tak som snim aj napriek neprijemnostiam,ale my sa viac hadame ako lubime,on sa zmenil k horšiemu,zas si začina uživat,chodi na diskoteky bezomna,aj ked mi tvrdi že ma Lubi a že si chce život prestavit len somnou tak mu neverim,mam taky pocit že ma podvadza,Rada by som to snim skončila,lebo takto trpiet prinom ma nebavi,ale nedokažem to skončit,lebo bez neho by môj život nemal vyznam,Milujem ho,ale už neviem čo robit,to neni on,niekedy už myslim aj nato najhoršie,čo si len urobit aby som sa netrapila,ale nič nedokažem,lebo srdce a city knemu mi to nedovolia,,,Stale sa pytam prečo som sa zalubila prave donho?ked si nevie važit moju lasku,ale nedokažem byt bez neho.
13.07.2010
Problem
Reagovať
Kruty rozchod...
Ahoj ľudia...Mne sa stalo tiež niečo nie veľmi prjemne..Mala som dvojročny vzťah,ktory sa skončil pred paru hodinami..doteraz sa z toho neviem spametať,pretože ma to dosť trápi..išlo to proste dole vodou...bral drogy a čim dalej tym wiac to s nim pada dole..najprv to bola čiste marihuanna,ale neskôr začal brať aj pervitín-...v jeden den sme sa zhodli,že naš vzťah naprosto potrebuje pauzu....pauzu sme mali mesiac a za ten čas si našiel jednu nemenovanu osobu,ktorá s nim otehotnela...ona ma 16 rokov a život pred sebou....dokonca,bola to jedna s mojich super znamych...teraz mi on vypisuje sms-ky ako ma miluje,ale to je chora laska...prv ma miluje,pootom ma nenavidi...ja neviem čo mam robiť..zabudnuť sa neda....teda..nechce..:(
16.01.2010
veronika
Reagovať
sklamanie
pred 3 mesiacmi som sa rozisla s chalannom ktoreho som strasne ale strasne milovala...a odvtedy neviem na neho zabudnut on sa teraz stretava s inymi a je mu dobre a ja chcem zomriet ,ja nedokazem bez neho zit...cele noci placem nespavam ,chodim znicena a na ineho sa nedokazem ani pozriet...stale mu pisem volam a on nic...chcem aby to skoncilo aby som sa raz zobudila a bolo vsetko v pohode ale neviem co mam preto urobit aby to tak bolo...
18.02.2009
lubos
Reagovať
TRPENIE V LASKE
VELA KRAT SOM MILOVAL NO VSAK JEDNEHO KRASNEHO DNA PRISLA KU MNE KAMOSKA SME SA OZRALY AKO DOGY. A JA SOM NA DRUHY DEN ZISTIL ZE NEMOZEM BEZ NEJ ZIT A ASI PO MESIACI SOM JEJ VYZNAL LASKU ONA MY POVEDALA ZE O TOM POROZMISLA. NO VSAK JA SOM VEDEL ZE TO NEBUDE KLAPAT . POVEDALA MY O 3 DNY ODPOVET TAKU KTORU SOM UZ POCUL MILION KRAT ZE SOM PRENU LEN DOBRY KAMARAT. SOM SA CITIL AKO NEJAKY PICUS JA NEDOKAZEM ZIT BEZ NEJ A NEVEIEM CO MAM SPRAVIT PORADTE,
?
?
10.02.2007
ego
Reagovať
Odveta
ahoj.neviem či to niekomu pomože.Asi len odvrhnete očami nad chlapcom ktorý je egoista a dokázal aj podvádzat. Len toľko že dnes je rola opačne ja sa modlím aby som toho koho som zrádzal mi odpustil.To najhoršie ešte nevie a ani sa nedozvie.Viem že dnes trpím ja zaslúžim si to
04.03.2009
elis
Reagovať
Re: Odveta
ja som sa akurat rozišla s frajerom ktoreho som taktiež velmi lubila a ešte stale lubim ale najhorši pocit je ten ked si stale myslim a mi zavola že cche somnou chodit dat mi šancu:((
17.03.2007
monikaa
Reagovať
Stastie s ta najde
niektory maju stastie v hre,iny v laske...ale nie....ja som sa tiez z asi tisickrat spalila...ale s polutovanim musdim priznat...ze ja som ta,ktora vzdy sklamala vo vztahu....ale spet k teme...podla mna,stastie si ta najde vzdy...skor ci neskor...a cim neskor...tym lepsie....lebo ta laska je potom silnejsia.......
05.01.2009
ivan
Reagovať
Re: Stastie s ta najde
no neviem ci si ma najde....uz som sa tolko krat sklamal v laske ze uz nemam niekedy sil......je to strasne ked to boli....nepochopim ako moze niekto ti povedat lubim ta a za hodinu je koniec....nelubim ta uz.....nepochopim
07.11.2008
JULIANA RAKASOVA
Reagovať
SKLAMANIE A NEPRAJNY OSUD
NACO SA ZALUBIT DO CLOVEKA S KTORYM TI OSUD NEPRAJE?NACO HO MILOVAT KED ON TO ISTE K TEBE NECITI?PRECO LUBIME KED NAM TO NENI OBETOVANE ?OSUD NAS SKUSA VELKOU BOLESTOU A OMYLMI A TAK BOLA AJ MJA PRVA LASKA VELKY OMYL A SKLAMANIE NO TERAS US VIEM ZE S CHYB SA UCIS TO HEJ A NESTOJI ZATO LUBIT NIEKOHO KTO SI TO NEZASLUZI LEBO KTO SI NEVAZI TVOJU LASKU TO ZE PRENHO DYCHAS A LEN SA TI VYSMEJE TAK TAKEMU CLOVEKU TREBA DAT LEN ZBOHOM A POVEDAT MU VED TY RAS OLUTUJES ALE BUDE US NESKORO TO SI MYSLIM JA
05.01.2009
ivan
Reagovať
Re: SKLAMANIE A NEPRAJNY OSUD
JA SUCITIM S TEBOU....AJ JA SOM SA CHCEL ZABIT...
01.12.2008
SIMONA
Reagovať
SKLAMANIE V LASKE
LASKA JE ZLA A KRTA. JA SOM SA V LASKE VELMI SKAMALA . NEVEDELA SOM ZE TO MOZE BIT TAKE HROZNE CHODILI SME SPOLE 5 MESIACOV POTOM SA ZASKLITLA JEDNA HATKA MEZI JEHO RODICOM A MOJIM RODICOM TO NAM ROZBILO VSTACH. MOLUJEM HO UZ 2 ROKI. OM UZ MA INU JA SOM ZOSTALA SAMA. KVOLI NEMU SOM SA VZDALA VSETKEHO LEN PRETO ABY SOM MOHLA BYT SNIM NO BOLOTO ZBITOCNE. VSETKO SA SKONCILO. STAHLA SOM SI NAZIVOT CHCELA SOM SA ZABIT. NO ALE NEMOHLA SOM. LASKA JE KRASNA ALE LEN VTEDI KED SA MILUJU OBI DVAJA A SU SI VERNE. PROSIM POMOZ TE MI LEBO JA CHCEM ZOMRIET
29.10.2007
dwda
Reagovať
sklamanie
Ludia kym ste neprezili to co ja. mam23 a 1,5 rocne dietatko a moja zena ma 7 mesiacov podvadzala s druhym..to je hnus
26.10.2007
Avi
Reagovať
Od lasky k milovaniu
mozno so mnou nebudete väčšina súhlasiť ale podla mna je milovanie to najkrajsie co moze byt ...milujem 22 rocneho chalana a pritom mam 14 (myslite si ze o tom nemozem nic vediet lebo som iba male decko)som z ba a on z nitry ,rodicia mi zakazali s nim sa stretavat no to nejde je to to najhorsie utrpenie ake sa da zazit...bohuzial aj ked by som nechcela podvadzam ich a chodim s nim von...a myslim ,ze ked niekto raz povie milujem ta a potom ta dokaze uplne kludne opustit nepozna vyznam slova milovat ,a laska na lasku ..netreba pre nu dvoch...taky clovek moze zostat naveky verny predsatve alebo osobe ktora k nemu/nej neciti lasku...a ajtak bude citit stastie utechu...aspon moj nazor...
16.08.2007
janulik
Reagovať
strach a bolest
miloavala som a milujem cloveka ktory mi stale hovoril ze nelubi a lubi inu. Stale ho to k nej tahalo.Nebol somnou nestastny len ma mal len rad. Ta ktoru vraj tak lubil ho vyuzivala vyhrazala sa mu a pouzivala sposoby ku ktorym by som nikdy nezakrocila a aj napriek tomu po 11 mesiacoch k nej isiel. Bol to tyzden pred mojimi narodeninami. A pritom si robil somnou spolocne plany.Myslela som si ze v tej chvili zomriem. Chcela som to. Chcela som zmiznut zo sveta. Ta bolest je aj dnes tak hrozna ze nedokazem mysliet na nic ine len na neho. Nechcem ziadneho ineho chlapa a stale tak nejako bojujem o neho. Ja som mu povedala ze to neberiem ako rozchod len mu davam cas aby zistil co je pre neho dobre. Hned na druhy vikend prisla k nemu. Ale vydrzali spolu take 3 hodinky. Tak o com je ta laska. Niekedy je naozaj lepsie len mat rad a byt stastny ako si mysliet ze niekoho lubime a nevydrzat bez hadky ani hodinku
22.05.2006
lulu
Reagovať
laska
laska je naozaj niekedy velmi kruta. a mozno nie samotna laska ako clovek s ktorym tu lasku chceme prezivat. suhlasim s tebou sara aj ja znenavidim chalana ktory ma uz nechce, je to hlupe
29.07.2007
Lucia
Reagovať
Re: laska
Nemusís ho znenávidieť Laska je o dvoch ja mam teraz velmi zlomene srdce a neviem co bude dalej ale verim ze niekde sa ta laska ulozi a nezmizne Zivot je taky berie dava a my si casto uvedomujeme iba to co berie Nenavist ta ponara na dno skus tam dat lasku ja viem ze si mozno povies ze je to blbost ale da sa to vela sa modli za uzdravenie srdca za to aby laska neumierala modli sa to je neopisatelna sila mna Boh drzi padam som tam ale citim ze on je so mnou a vie preco mam bolest Mne sa stala velmi bolestiva vec ak budes chciet vediet môj pribeh napis mi na pokec mam nick Lulumimi i ostatny ktory sa chcete porozpravat o bolesti som tu s vami a spolu to prekoname hlavu hore zivot je predsa krasny teste sa z neho aj ked vas boli srdce aj to patri k zivotu niektori ludia to uz nemôzu zazit pretoze ich zivot tu na zemi sa skoncil uz nemôzu trpiet ani sa smiat ale vy môzete kazducky den premenit len musite verit...mozno to znie naivne ale musime ist dalej ... zivot je cesta a nie strateny zmysel...
02.07.2007
Kamila
Reagovať
bolesť
Milovala som človeka ktoremu som malo verila a vždi som bola žiarliva.On mi to za 2 roky trpel ked som urobila poslednu scenu tak som si povedala aj to pretrpí,ale milila som sa.Teraz som mesiac a pol tehotna a naš vzťah sa hadže,alebo respektíve už zhodil.
13.06.2007
janulka
Reagovať
....:).....
si ma uplne rozplakala..som strasne skalana laskou a fakt si mi pomohla...super..:)
04.03.2007
daniela
Reagovať
Re: sklamanie
vieš...je to presne moj prípad... ako keby som to písala ja..takže ťa uplne ale uplne chapem..budeme to museť vydržať nejako..a veriť, že to bude všetko raz v pohode... aj ked ja v to už neverím..:-(
23.02.2007
daniela
Reagovať
sklamanie
prave som sa rozišla s chlapcom ktorého som mala a mam rada,no on si našiel krajšiu a lepšiu.mňa odhodil,ja viem že si to možno nezaslúži ale ja veľmi trpím stale na neho myslim a už nevladzem ani plakať.ako sa dá zabudnut?nikdy som neverila chalanom iba jednemu a ten ma sklamal tak ako som vôbec nečakala:(
10.02.2007
ego
Reagovať
Odveta
ahoj.neviem či to niekomu pomože.Asi len odvrhnete očami nad chlapcom ktorý je egoista a dokázal aj podvádzat. Len toľko že dnes je rola opačne ja sa modlím aby som toho koho som zrádzal mi odpustil.To najhoršie ešte nevie a ani sa nedozvie.Viem že dnes trpím ja zaslúžim si to
14.05.2006
sara
Reagovať
ach laskaaa
Hmm laska je hroozna blbost na tomto svete uz lasky nieje.....nepisem to preto ze by som sa v laske sklama to nie ...ale ja nedokazem milovat je to picovinaaa.Vzdy ked sa buchnem do chaalana a potom aj on do mna zmeni sa mi nazor a zacnem ho nenavidiet. neviem preco blee
27.07.2006
kvetinka
Reagovať
nesúhlasím
podľa mňa je tvoj názor až pri veľmi kritický. To akože ked sa do mňa zaľúbi niekto koho ja neľúbim a odmietnem ho som tá najhoršia na svete? Nie je to celé fér čo si napísala. Môžu sa dvaja aj ľúbiť a zrazu to jeden skončí a nepovie dôvod bo ho ten dôvod bolí a nechce o ňom hhoviriť.=(((((((