Zaujímavosti o referátoch
Láska a sklamanie
11.06.2006
xx.jmxx
Reagovať
..dakujem..
nepoznam holku ktora to pisala ale som hrozne rada ze si to napisala fakt mi to hrozne pomolo ..a zistila som ze chlapec ktory vie tak ublizit si nezasluyi aby som sa nanho vobec niekdy pozrela..diki moc
10.10.2005
miska
Reagovať
Svätá pravda
Máš absolútnu pravda v úplne všetkom.Klobúk dole, si fakt super!!!Toto by si mali prečítať všetci, ktorí ubližujú ostatným...Naozaj, toto bol skvelý článok...
06.06.2005
thE Stupl!X
Reagovať
autorovi tejto uvahy o laske
bolo to fakt pekne mas pravdu suhlasim s tebou so vsetkym ako keby som to vravel ja....
mato LM
mato LM
06.05.2005
Janka
Reagovať
Super!!!
ahoj.... no tak s toto si vystihla uplne presne! mna akurat sklamala moja laska... a toto by som mu mala dat asi precitat.... je to pekna uvaha...
11.05.2005
palo
Reagovať
Re: Super!!!
velmi zaujímavý článok. Mna tiež láska sklamala. Síce nie som si isty či to bola laska z mojej strany, ale vždy to bolí ked stratíš niekoho na kom ti záleží. Ale taký je život a treba vedieť všetko prijať, tak ako to prichádza.
ps: chcelo by to ten článok opraviť z pravopisneho hľadiska, niektore hrubice ma fakt zarazili :(
ps: chcelo by to ten článok opraviť z pravopisneho hľadiska, niektore hrubice ma fakt zarazili :(