referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.03.2010
sexos    Reagovať
ale ale
ste v poriadku
19.05.2005
baaaabina co uz dvej    Reagovať
jeeeah
no dobre dzeci tak ked vy takto... teda no šem rada ze je vam takto dubre... dedak je uz na tom lip a ja si vyvalam suncicky tuna na krample... a moj zajicek mi palicnak strka do ryty....ale inak je to vsechno dobry.mejte se pekne a podzavuji i chlapaky z topolcan a mauacek.cafte dzidze muje
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
19.05.2005
baaabine dzeci    Reagovať
aaale baaabina ved to je pohudka
babicko vedz my šme tu šici v takuvej dubrej nuladicke....kartaky hrame a ja vyhravam! chceu som si daco stahnut o ba ale ako vidim.same dundy tady....baaabo vjedz mi dujdeme cuskuro... nemajte svoje problumy a detkovi sa secko zahoji
:-DDDDD
19.05.2005
babicka svecena    Reagovať
ou ou jeeeah bejbaaaky
caute chlapi,ja som babnak,uz starucka sem chudzerka mala a najivna jak nivna rivna......... prosim pomuzete starej dedkovi? gulaky mu dakto odondziu a ja sem stale takova nejaka makova... no to je hruzne,prosim....dzeci mam na chatke a ja som tu na tomto internate a pisem uz asi hodinku....
19.05.2005
bashka333    Reagovať
caute bejbyyy
ou jeeeah,jak sa mate ludze? tu junak z topolcany.majte sa vy tutky :-DDDDDDd
19.05.2005
bubak    Reagovať
Re: caute bejbyyy
cau bejbyyy no tu junak z mauacok a jaaa byt kumpar.co ty? :-DDDDDDD
19.05.2005
tutka    Reagovať
Re: Re: caute bejbyyy
cau ludzko z mauacok,ja sem taky z tadze ;oD a co ty,myslis si ze mydlo nema penu??? boze moj to co je tento svet je hrozna tragedia.more fasnak je to a tu sa mi prave v riti spara taky sosak jeden :-DDDD no co by ste vy na to povjedzeli? ha? ;oDDDD
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.