Zaujímavosti o referátoch
Bratislava
19.05.2005
baaaabina co uz dvej
Reagovať
jeeeah
no dobre dzeci tak ked vy takto... teda no šem rada ze je vam takto dubre... dedak je uz na tom lip a ja si vyvalam suncicky tuna na krample... a moj zajicek mi palicnak strka do ryty....ale inak je to vsechno dobry.mejte se pekne a podzavuji i chlapaky z topolcan a mauacek.cafte dzidze muje
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
19.05.2005
baaabine dzeci
Reagovať
aaale baaabina ved to je pohudka
babicko vedz my šme tu šici v takuvej dubrej nuladicke....kartaky hrame a ja vyhravam! chceu som si daco stahnut o ba ale ako vidim.same dundy tady....baaabo vjedz mi dujdeme cuskuro... nemajte svoje problumy a detkovi sa secko zahoji
:-DDDDD
:-DDDDD
19.05.2005
babicka svecena
Reagovať
ou ou jeeeah bejbaaaky
caute chlapi,ja som babnak,uz starucka sem chudzerka mala a najivna jak nivna rivna......... prosim pomuzete starej dedkovi? gulaky mu dakto odondziu a ja sem stale takova nejaka makova... no to je hruzne,prosim....dzeci mam na chatke a ja som tu na tomto internate a pisem uz asi hodinku....
19.05.2005
bashka333
Reagovať
caute bejbyyy
ou jeeeah,jak sa mate ludze? tu junak z topolcany.majte sa vy tutky :-DDDDDDd
19.05.2005
bubak
Reagovať
Re: caute bejbyyy
cau bejbyyy no tu junak z mauacok a jaaa byt kumpar.co ty? :-DDDDDDD
19.05.2005
tutka
Reagovať
Re: Re: caute bejbyyy
cau ludzko z mauacok,ja sem taky z tadze ;oD a co ty,myslis si ze mydlo nema penu??? boze moj to co je tento svet je hrozna tragedia.more fasnak je to a tu sa mi prave v riti spara taky sosak jeden :-DDDD no co by ste vy na to povjedzeli? ha? ;oDDDD