Zaujímavosti o referátoch
short story
28.04.2005
EVICKA AZOROVA
Reagovať
AUTORKE PRISPEVKU:NEKOREKTNA CHYBA V TVOJOM REFERATE
VSIMLA SOM SI JEDNU OPODSTATNENU VEC A TO TAKU ZE V TVOJOM KRATKOM PRISPEVKU SA VYSKYTLA CHYBA. POSLALA SOM OZNAMENIE O TOMTO TVOJOM PREHRESKU AJ SPRAVCOVI TEJTO INTERNETOVEJ STRANKE.UVEDOMUJEM SI ZE SA TO MOZE STAT KAZDEMU ALE CHYBA JE CHYBA. TAKZE TA SPOMINANA CHYBA SA VYSKYTLA V SLOVE AKO SI TY NAPISALA DIFFRENT.PODLA MOJHO VLASTNEHO USUDKU A 10 ROKOV UCENIA SA ANGLICKEHO JAZYKA MAM TAKY POCIT ZE PRAVE TOTO SPOMINANE SLOVO SA PISE TROSKU INAK A TO TAKTO: DIFFERENT.KED SI TO UROBILA Z NEDBALOSTI TAK JE TO V PORIADKU ALE KEDZE VSETKO MUSI BYT EXCELENTNE TAK NEMOHLA SOM TO NECHAT LEN TAK. DUFAM ZE SA TI VIAC TAKETO CHYBY V ZIVOTE NEBUDU STAVAT LEBO PAMETAJ: KAZDA CHYBA, MALA CI VELKA MOZE ZNAMENAT VELKU HROZBU PRE POPULACIU NA TEJTO ZEMI. S POZDRAVOM VEDUCA PRAVNEJ SKUPINY EVA AZOROVA. PS: KED MAS NA TENTO MOJ RAZANTNY DOTAZ NEJAKE PRIPOMIENKY TAK MA PROSIM TA KONTAKTUJ NA MOJOM TELEFONNOM CISLE : 0907288048 ALEBO NAPIS MI PRIAMO SEM. BUDEM RADA AK AJ OSTATNY SA PRIPOJA DO NASEJ KOVERZACIE.
08.12.2005
Peter Vaczi
Reagovať
Re: AUTORKE PRISPEVKU:NEKOREKTNA CHYBA V TVOJOM REFERATE
Evicka a Ty si kto? Ty pravna skupina :) ved je tam tolko chyb, az ma z toho hlava boli a Ty len kvoli jednej posielas nejake aviza prevadzkovatelom sranky ?! Ved by som rovno cely prispevok zmazal. Na co sa tu hras? Pravna skupina ;) Cau.
17.04.2007
eva azorova
Reagovať
Re: Re: AUTORKE PRISPEVKU:NEKOREKTNA CHYBA V TVOJOM REFERATE
ty,debil.ja sa tu,nanic nehram.neviem,ako ty,ale nemusis hned kazdeho odsuzovat,na prvy krat.a vobec,odkial,ma poznas?
17.04.2007
eva azorova
Reagovať
Re: Re: Re: AUTORKE PRISPEVKU:NEKOREKTNA CHYBA V TVOJOM REFERATE
odrau,už ani neodpisujes.ved,je ti vyvediem,nieco podobne.a potom,uvidime.
18.03.2012
Pali
Reagovať
Re: Re: Re: Re: AUTORKE PRISPEVKU:NEKOREKTNA CHYBA V TVOJOM REFERATE
Zlatko, v prvom rade sa uč slovenčinu a konkrétne interpunkčné znamienka lebo toto čo si tu napísala je úplne v útrobach análneho otvoru.... toľko
18.03.2012
Pali
Reagovať
WTF?!
človeče, nauč sa anglicky, toto čo is sem dal je úplne mimo.... kámo ja zas ne aby som bol dáky profesionál ale tak toto by spindala aj moja malá sestra ;) uč sa uč alebo požiadaj kamošov alebo staršieho brata nech sa ti poskladajú na doučovanie .... Toľko ja ;)
18.03.2012
Pali
Reagovať
WTF?!
človeče, nauč sa anglicky, toto čo is sem dal je úplne mimo.... kámo ja zas ne aby som bol dáky profesionál ale tak toto by spindala aj moja malá sestra ;) uč sa uč alebo požiadaj kamošov alebo staršieho brata nech sa ti poskladajú na doučovanie .... Toľko ja ;)
11.03.2008
Peter
Reagovať
čo už
Neviem čo si tu nadávate jak malé deti... Po prvé každý nevie super anglicky, ale zase podruhé autor nech sa uvedomí ako angličtinu vie a nedáva na net kraviny, ktoré môžu ostatných spliesť- veď tie vety majú úplne zlý slovosled a ťažko by ich chápal aj človek, ktorí v anglicku žije...
11.03.2008
Peter
Reagovať
čo už
Neviem čo si tu nadávate jak malé deti... Po prvé každý nevie super anglicky, ale zase podruhé autor nech sa uvedomí ako angličtinu vie a nedáva na net kraviny, ktoré môžu ostatných spliesť- veď tie vety majú úplne zlý slovosled a ťažko by ich chápal aj človek, ktorí v anglicku žije...
17.10.2007
sevic
Reagovať
lol toe konec
prispevok sluzi na vzdelavanie ale ako sa moze nekto vzdelavat ked je chyba v skoro kazdej vete.
nezabudni mi odpisat aky som jeb.nuty ze som nepridal ja presne rovnaky bez chyb, ale to je ten rozdiel ze ja y som taku sracku nepridal.
nezabudni mi odpisat aky som jeb.nuty ze som nepridal ja presne rovnaky bez chyb, ale to je ten rozdiel ze ja y som taku sracku nepridal.
14.06.2007
martina
Reagovať
uprimne
ta short stroy je fakt short, ale pochvala za snahu, avsak uplne uprimne a bez akychkolvek vycitiek chcem povedat, ze naozaj, ten tvoj prispevok, aj ked je kratky, obsahuje chyby - dost podstatne...nabuduce pred uverejnenim nejakej svojej prace si ju poriadne skontroluj
14.06.2007
martina
Reagovať
uprimne
ta short stroy je fakt short, ale pochvala za snahu, avsak uplne uprimne a bez akychkolvek vycitiek chcem povedat, ze naozaj, ten tvoj prispevok, aj ked je kratky, obsahuje chyby - dost podstatne...nabuduce pred uverejnenim nejakej svojej prace si ju poriadne skontroluj
27.04.2005
Veronika
Reagovať
Short story
Ahoj .Na tvojom krátkom príbehu som sa veľmi pobavila.Je super .Len tak ďalej.Maj sa .
17.04.2007
eva azorova
Reagovať
Re: Short story
ty,sprosta krava.nie,každy sa uči angličtinu.mas ty,vobec niaky prispevok?ved,nato ,aby si sa to ,naucila vkladať,musiš mať aj niaky mozog.a to ty,urcite nemas.čau
28.04.2005
EVICKA AZOROVA
Reagovať
Re: Short story
RADA BY SOM ESTE PRIPOMENULA ZE PRISPEVKY PRIDAVANE NA TUTO WEB STRANKU NESLUZIA V PRVOM RADE NA ZABAVANIE ALE NA VZDELAVANIE A ZDOKONALOVANIE SVOJICH JAZYKOVYCH VEDOMOSTI!!!
07.06.2005
pat z Egjak-u
Reagovať
velmi vela chyb v 1 texte.
Mily autor. mam dojem, ze si z Ke, tak ako ja. Ja studujem na Puskinovej / to bilingvalne gymnazium/ Tuto tvoju "FRAŠKU" by stade mali odstranit. kopa chyb, spomedzi mnohych spomeniem:Suddenly was beside me a few drunk men-------- co by malo byt:Suddenly, a few drunk men were beside me!!!!!!!!!!!!!
17.04.2007
eva azorova
Reagovať
Re: velmi vela chyb v 1 texte.
mimochodom,mas zly,dojem.nie som,z kezmarku,ale z blavy.studujem,na sklenarovej.moj,prispevok,nie je ziadna :fraška.ten,moj prispevok,aspon za nieco stoji.ale,ten tvoj je riadna fraska.ten,tvoj je totalny nepodarok,odpad.
17.04.2007
eva azorova
Reagovať
Re: znamka
tak,ma smolu.nemal,sa podla toho riadit.to,je jeho vec,ze,bol sposty.nie,nenadarmo sa hovori:topiaci,aj slamky,sa chyta.
07.02.2007
SocialDisease
Reagovať
Funny
Ze na zdokonalovanie vedomosti!!!Dovolte sa mi zasmiat ved tento clanok je uplne ubohy...Ale zabavil som sa takisto dobre
17.04.2007
eva azorova
Reagovať
Re: Funny
ano?a tvoj clanok,je jaky?ty,chudak .ved ty ani,nevies ratat do 10......nieto,este citat.tak,drz hubu a nepicuj.
05.12.2005
M-G.
Reagovať
errata sa rata
Prepac, ale je tam strasne vela chyb. Nechcem hladat drobne prehresky, ale coje vela to je...
Len zo par chyb na ukazku:
nie: match Kosice between Zvolen,
ale: ice-hockey match Zvolen-Kosice,
nie: He called my ...brother,
ale: My older brother called, alebo it was my... who called...
alebo: I was switch off so important...
neviem co si myslel, asi:I had to switch off my TV set and went for a trip...
atd.
vela stastia v tvojich buducich pokusoch.
Len zo par chyb na ukazku:
nie: match Kosice between Zvolen,
ale: ice-hockey match Zvolen-Kosice,
nie: He called my ...brother,
ale: My older brother called, alebo it was my... who called...
alebo: I was switch off so important...
neviem co si myslel, asi:I had to switch off my TV set and went for a trip...
atd.
vela stastia v tvojich buducich pokusoch.