referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Ema
Štvrtok, 30. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.08.2006
Karol Krieger    Reagovať
Doplnok k podpore spaľovní
Dopĺňam teda, že je dnes veľkou nevyhnutnosťou konečne začať myslieť racionálne, nie pod sugesciou krivých, ktorí sú medzi nami, teda v tejto konkrétnej oblasti, tak, ako v iných, treba zapojiť rozum a urobiť všetko pre to, aby naše odpady začali byť reálne likvidované ich termickou premenou na energiu v spaľovni, nie len presúvané z miesta na miesto uložením na skládky, kontaminujúc tým našu nádhernú vlasť.
10.08.2006
Karol Krieger    Reagovať
Podpora spaľovní
Ja osobne plne podporujem likvidáciu odpadu spaľovaním, som a budem zástanca projektov, ktoré budú znamenať pre Slovensko budovanie spaľovní takého množstva a kapacity, aby mohol byť odpad zo Slovenska ničený celoplošne a otrava vody, pôdy a ovzdušia z únikov bola minulosťou. Strašiaci z istých nemenovaných kruhov s ich závermi, resp. pozorovaniami súvisiacimi s tým, čo čítali v nejakom plátku, vzťahujúcimi sa na prevádzkovanie spaľovní, ktorí vsádzajú na aplikáciu relativizovateľných a emócie vzbudzujúcich pojmov, neschopní vyvrátiť racionálne a absolútne termíny vedy, mňa ako kultúrnu a ľudskú bytosť európskeho pôvodu, nezaujímajú.
26.10.2005
Luna55    Reagovať
no,sila
Super,nemam slov
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.