referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Slovakia's education
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.02.2009
JZS    Reagovať
Boze moj
jezis to co toto ma spolocne s Education ...omg !!
27.05.2008
Vajo    Reagovať
hmmmm
no gramatika na nic ,ale aspon dajaka ta osnova sa da podla toho spravit
28.04.2008
znachuteny    Reagovať
Fuj...
...a to ca ma bit xD
17.12.2007
tina    Reagovať
hmmmm
prave sa tak nevinne zamyslam nad tym ci ciste nahodou high school nie je stredna skola... potom to akosi nesedi... a maturita nie je school leaving exam? alebo tak nejak? opravte ma ak sa mylim :) ale ak sa nemylim...hm... potom su tu skreslujuce informacie. moja anglinarka by ma za to asi zjedla... sorry
16.04.2007
Ronnie Frown    Reagovať
qualita
Taky des som uz davno nevidel - ale pobavil. Je to na urovni simpanza uciaceho sa anglictinu druhy rok.
Dufam, ze autor aj skutocne spravil, to co napisal: When you fall maturity...
Ako ochrana pred takymito ludmi su skutocne najlepsie "Castles built only on high hills because they wanted to see theire unfriends" :-))
16.04.2007
Ronnie Frown    Reagovať
qualitka
Taky des som uz davno nevidel - ale pobavil. Je to na urovni simpanza uciaceho sa anglictinu druhy rok.
Dufam, ze autor aj skutocne spravil, to co napisal: When you fall maturity...
Ako ochrana pred takymito ludmi su skutocne najlepsie "Castles built only on high hills because they wanted to see theire unfriends" :-))
07.02.2007
mima    Reagovať
pohroma
V prvom rade, ked chces pisat o vzdelavani na Slovensku, tak tam nemontuj geograficke fakty a dalsie veci, co so vzdelavanim nemaju nic spolocne... a potom suhlasim s ninou, ze je to pisane katastrofalnou anglictinou.
24.09.2006
nina    Reagovať
hihihi
Katastrofalna anglictina, strasne veeeela chyb.
19.06.2006
tamara    Reagovať
slovakias education
aha tak ten referat je celkom v pohode ale niekedy nebola spravna gramatika co sa tyka hlavne slov ale aj celych viet ....ale aj tak myslim ze mi to dnes na eseji velmi pomoze a dostanem aspon 2....
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.