Zaujímavosti o referátoch
Ochrana a tvorba životného ...
22.01.2010
Bono
Reagovať
Lokálna ekológia
Reagujem trochu neskoro. Dobrý článok len keby ho čítali aj normálni ľudia/česť výnimkám/.V regióne v ktorom žijem sa už dlhé roky hovorí o vodnom diele na Váhu. Ak by sa tento projekt zrealizoval znamenalo by to zmiznutie prirodzeného biotopu v povodí rieky Váh a vyklčovanie niekoľkých tisíc stromov. V dobe keď nám chýbajú diaľnice niekto/betónová loby/ uvažuje kde minúť svoj betón aj na úkor prírody. Veď čo tam po nejakých stromoch. Bolí ma srdce keď vidím tých nenažraných podnikateľov , ktorí sa chcú na tomto nezmysle nabaliť. Nič im nehovorí ani to,že negatívne skúsenosti s výstavbou takéhoto diela majú Češi a Rakúšania , ktorí dokonca dávajú devastovanú prírodu do poriadku 20 rokov.
25.01.2008
Alexandra
Reagovať
Dobrý deň,
Milý xxxxXx som rada že si vyjadril svoj názor, ale nadávať na veriacich medzi ktorých patrím aj ja je teda úplne nevhodné.A navyše je to DISKUSIA K REFERÁTU a nie nadávací krúžok.Tak budte radšej ticho ked nemáte normálnu tému.Mimochodom referát je veľmi pekný až na jeho dĺžku. Ďakujem vám a dovidenia.
18.05.2005
zmkd
Reagovať
Re: jhcdtgj
samozrejme, ze nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.06.2007
Žaneta
Reagovať
Anjelska zachrana
DAkUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM velmi pomohol
02.10.2006
richard
Reagovať
nazor
je to dobre ale moc dlhe a ked padne este jedna nadavka roybijem vam usta