Zaujímavosti o referátoch
Životné prostredie
19.05.2009
brmbolcek
Reagovať
jhuuj
thaQze cool...jako sa wrawi .... meine sweet sa spametajme because thu vsetciw zdochneme...xooXoo..atho nechceme...wsaak??....thak by sme sa mali podla thohoto spraawaat....ay inac ta ktora tjho pisala...thans weery much because i hope that i will get 1.......a moji zlati jakoze vbertre si to k srdcu....cmuQQ a nezabudajte ze naj friend je pariis hitom a mejkpíísováá....kiss you ...ked ma milujes....fuck you....ked si myslis........byyeee....ala auf wiederseheen
19.05.2010
wtf
Reagovať
Re: jhuuj
boše ty si ešte váčšia pička ako tu všetci naokolo .. ale tHA akho xapeš.. XOXOxxx.. sa spamäraj a piš jak človek:D
05.05.2010
ABRBOJDO
Reagovať
kokotinQa
ste normalny????sak toje mooooc,moc a 100 krat moc nudnééééé...
10.01.2010
bebuuuš
Reagovať
je to ZLE
ak to má byť diskusný príspevok, formulku "vážení prítomní" treba použiť viac krát v texte..len tolko :P
07.12.2009
Bogeyman
Reagovať
Dá sa
Celkom dobré. Taký skôr výklad ako referát ale nevadí. Viac sa zaoberá problematikou životného prostredia ako životným prostredím samotným ale ako som povedal ...dá sa...:D
16.06.2008
zuziik
Reagovať
vy ste to aj citali? ved to je dlheee:D
HAHA:DD coolovy textiik az na to ze som ho necitalaa:D
24.05.2008
izabela
Reagovať
vy ludia,vsedci ludia
nechapem preco sem pisete,ked vas to vobec nezaujima.ved to ze nasa planeta bude za chvilu zasypana odpadkami to vas nezaujima vy ste asi len deti iba tak si to viem vysvetlit
06.06.2007
nikus
Reagovať
pane boze....
no ta to radny bluud......jak s toho dostanem 5 ta zabijem.....no coment...