referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rozlúčka s deviatakmi
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.06.2010
teacher    Reagovať
world
Je to dobre koncipovaný text, keď sa aj opiera o nejaký pomocný materiál je tam cítiť kus teba a to je dôležité. Tí úžasní kritici nech si dajú námahu a tvoria svoje texty aby si aj ty mohla hodnotiť.
23.11.2009
pancarter    Reagovať
Dakujem
s toho si spravim referat :Ddakujem tomu kto to spravil xD bude 1/1 xD
14.05.2009
holly    Reagovať
ccctttt
mohlo by byt aj horsie
06.12.2008
nikuska    Reagovať
DAKUJEM
DAKUJEM WAM ZA vsetko
superrrrrrr
moc moc wam dakujem
16.12.2007
gemblergfdgdg    Reagovať
conter strike
diduska ti pica zedla si.................
09.11.2007
diduska    Reagovať
hehehe
he je to pekne naozaj...mno niektori to beru tak ze aaa bozeee...ale ked sa nad tym tak zamyslime...fakt super...je to take precitene...:)a pravdive:)to ma zaujalo..:)mnoa a my (osmaci)preberame zezlo...hej fakt super
16.12.2007
kaladze    Reagovať
Re: hehehe
picovina vsetci ste kokoti a pice
09.11.2007
diduska    Reagovať
je to pekne:)
he je to pekne naozaj...mno niektori to beru tak ze aaa bozeee...ale ked sa nad tym tak zamyslime...fakt super...je to take precitene...:)a pravdive:)to ma zaujalo..:)mnoa a my (osmaci)preberame zezlo...hej fakt super
09.11.2007
diduska    Reagovať
je to super
09.11.2007
diduska    Reagovať
supeer
20.04.2007
reddys    Reagovať
denka
tak toto sa celkom da...v pohoooooo.......noo
03.04.2007
romana    Reagovať
coolove
supeeeeeeeeeeeer
01.04.2007
hehehe    Reagovať
jooj vy ste hrozny.
ako ludia fakt sorry ale ne ze by ste mali byt radi ze vam niekto stel pomoct a napisal to tam..a vy ho este aj buzerujet ze to opisal z knihy.no pekne do vas..
01.12.2006
xyz    Reagovať
bolo to pekne
velmi pekne a zaujimave
09.08.2006
xxx    Reagovať
Suche
No nieje to bohvieco, podla mna je to suche, nikoho to nedojme, u nas na skole su take dojaky, ze kazdeho rozplacu a toto? Na nic. Prepac, ale vazne.
23.06.2006
anette    Reagovať
super fakt super
super fakt super
12.06.2006
bafy13    Reagovať
opisane
aj ja som to mohla v klude opisat z knihy ale ved ked je niekto taky blby ze si mysli ze mu to neprejde
06.06.2006
critic    Reagovať
odpisat vie kazdy...
pekne,az na to ze je to opisane z knihy...
06.06.2006
critic    Reagovať
odpisat vie kazdy...
06.06.2006
critic    Reagovať
odpisat vie kazdy...
31.05.2006
anka    Reagovať
supiš
joj, super prejav, som ho použila ako sa D.ú a dostala som jednotku... :D hehe, dikes

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.