referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Sexuálne zneužívanie páchané ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.03.2010
števco    Reagovať
pedofilia
Ten kto znasilnuje male deti je pedofil. Vy tu dokonca nepriamo obhajujete tychto pedofilov. Aj ja som spravil v zivote dobre aj zle veci, ale nikdy som nenakladal male dieta. Na tomto sa preukazuje samotny ludsky faktor vsetkeho tu okolo nas. Tak ako je biblia tvorena ludmi, tak aj ludia znasilnuju male deti. A krestanstvo, to je silna politika. blablabla
24.03.2007
študentka    Reagovať
Moj nazor
myslim si,ze Cirkev nemoze za kazdeho cloveka...Vsetci pokrsteni su Cirkev....a inak pozerajte sa co vsetko dobre spravila Cirkev...
23.05.2006
mika    Reagovať
uvaha?
toto by bol pravdepodobne dobry clanok do casopisu,ale uvaha to teda podla mna rozhodne nie je.
27.03.2006
xyz    Reagovať
prec s cirkvou
Vystihol si to dobre .... ta katolicka "havet" robi problemi od kedy vznikla ...a nic sa proti tomu nerobi ...
16.03.2006
chibi    Reagovať
krestan ze?
Na to co si ty zlatko napisal sa neda nic ine povedat. Krestania nedaju dopustit na cirkev a nevidia chyby ktore tam ocividne su. Suspendacia je riadny trest? Nemyslím. Riadny trest je väzenie. Ani to nieje dostacujuce. A ako si má doštudovať tie dokumenty ked vsetko je tajný proces. Zamysli sa....
25.04.2005
Martin    Reagovať
Nemyslím si
Pozdravujem. Osobne si nemyslím, že by sa prípady zneužívania neriešili. Samozrejme, že to záleží od predstaveného, no pri týchto prípadoch je veľmi komplikovaný a hlavne tajný proces. Tieto prípady ošetruje Kódex kánonického práva z roku 1983, ktorý nariaďuje, aby kňaz, ktorému sa preukáže takáto vina, bol riadne potrestaný. Môže ísť o suspendáciu. A to sa nevzťahuje len na prípady sexuálneho zneužívania ale aj na prípady sexuálnych návrhov počas spovede a aj rozhrešenie spolupáchateľa hriechu. Preto si myslím, že by bolo vhodné, aby si autor doštudoval cirkevné dokumenty a potom hodnotil danú situáciu.

S pozdravom

Martin
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.