Zaujímavosti o referátoch
Nová doba ľadová
14.09.2005
Roginko
Reagovať
Nova doba ladova??hm
Dost kratke o tej dobe ladovej len styri vety.Mne to pripada ako keby si tie styri vety nasiel niekde v inom clanku prekopiroval a pridal tam vseobecne zname fakty
25.09.2005
Adulka
Reagovať
co????
to akoze co si tym myslel mas tam par viet a setko hore nohami tak to skus opravit:PP
26.09.2008
homer
Reagovať
Najivita
Je to zábavné sledovať ako niekto medituje nad tim aky ma nazor na autora clanku. Skor sa treba zanerat na clanok ako na autora. a ze sa autor pomili pri golfskom prude? Ved volakedy uznavany vetci tvrdili ze atom je najmensi a nedelitelny prvok hmoti a predsa .....
26.09.2008
homer
Reagovať
Najivita
Je to zábavné sledovať ako niekto medituje nad tim aky ma nazor na autora clanku. Skor sa treba zanerat na clanok ako na autora. a ze sa autor pomili pri golfskom prude? Ved volakedy uznavany vetci tvrdili ze atom je najmensi a nedelitelny prvok hmoti a predsa .....
26.09.2008
homer
Reagovať
Najivita
24.04.2006
bob3k
Reagovať
sorac ludia, dako sa mi to to zacyklilo :D
ale to co som povedal, som povedal :D
24.04.2006
bob3k
Reagovať
pekny pokus, ale . . .
..ale si mylis pojmy s dojmami. ladovce sa topia, to je fakt. ale topia sa poomaly a kebyze poznas morske prudy, pochopil bysi ze golfsky prud vznika pri rovniku a vplyvom (to som si nie isty) monzunov prudi popri EU na sever. rozpusteny ladovec sa teda nebude vlievat do golfskeho, a pojde tak isto ako poslednych par milion rokov so studenym morskym prudom na juh. pri rovniku sa zohreje, aa sup na sever... ale s tymi ludmi mate pravdu, su hlupi. ale vo vseobecnosti plati: peniaze kazia charakter -> za setkim treba hladat zisk. Na zisku jednotlivcov straca cele ludstvo....
24.04.2006
bob3k
Reagovať
pekny pokus, ale . . .
..ale si mylis pojmy s dojmami. ladovce sa topia, to je fakt. ale topia sa poomaly a kebyze poznas morske prudy, pochopil bysi ze golfsky prud vznika pri rovniku a vplyvom (to som si nie isty) monzunov prudi popri EU na sever. rozpusteny ladovec sa teda nebude vlievat do golfskeho, a pojde tak isto ako poslednych par milion rokov so studenym morskym prudom na juh. pri rovniku sa zohreje, aa sup na sever... ale s tymi ludmi mate pravdu, su hlupi. ale vo vseobecnosti plati: peniaze kazia charakter -> za setkim treba hladat zisk. Na zisku jednotlivcov straca cele ludstvo....
24.04.2006
bob3k
Reagovať
pekny pokus, ale . . .
..ale si mylis pojmy s dojmami. ladovce sa topia, to je fakt. ale topia sa poomaly a kebyze poznas morske prudy, pochopila bysi ze golfsky prud vznika pri rovniku a vplyvom (to som si nie isty) monzunov prudi popri EU na sever. rozpusteny ladovec sa teda nebude vlievat do golfskeho, a pojde tak isto ako poslednych par milion rokov so studenym morskym prudom na juh. pri rovniku sa zohreje, aa sup na sever... ale s tymi ludmi mate pravdu, su hlupi. ale vo vseobecnosti plati: peniaze kazia charakter -> za setkim treba hladat zisk. Na zisku jednotlivcov straca cele ludstvo....
31.03.2006
zelka
Reagovať
nebudte hnusni
no, snaha bola... ked sem daco napisete vy, tak potom mozte komentovat ostatnych vykony. vzdy je to lepsie ako nic. ;)
19.03.2006
kuko
Reagovať
nevšímavci
ste trapny! nevidíte že sa snažil , vy by ste to nenapísali lepšie .