referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vladimír Mináč Kto kráča po ceste
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.03.2005
Juraj Bóžing    Reagovať
Kto kráča správnou cestou?
No čo vám poviem?! Nič moc!!! Veľa námahy ste si s tym neurobili pán autor! Taká 3- na základe toho čo obsahuje "toto tu"! Chýba mi tu ale hlavná myšlienka tohto diela, resp. poviedky! Keď to mala byť úvaha, kde sú tzv. básnické otázky pre čitateľov? Prečo nie sú vysvetlené tie tri typy chovaní? Tým myslím členov posádky jednotlivých automobilov. No a čo sa dá nakoniec o tomto tu povedať? Je pravda, že sú medzi nami aj taký, čo neradi čítajú a na rýchlo si vždy sťahujú nejaké referátiky z internetu! Tým ľuďom odkazujem, aby si toto dielo prečítali ak sa dá aj dvakrát, pretože obsahovo je to dosť ľahké na pochopenie (kto nevei čítať medzi riadkami - vďaka pani profesorke PHDr. Agnese Horniakovej, že ma to naučila), ale kto pochopy hlavnú myšlienku celého diela sa naučí aj asertívnemu správaniu voči druhým ľuďom a pomôže, keď sa bude dať!
Prepáčte za moju krátku ale výstižnú charakteristiku resp. kritiku tohto referátu. S úctou Juraj Bóžing
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.