referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Neškoď nikomu ale pomáhaj každému ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.09.2005
Annie    Reagovať
To je sice jednoduche, no pravdive heslo
Prave som si precitala Tvoju uvahu a rada by som na nu v kratkosti reagovala. Mas pravdu, je to sice smutne, ze ludia hladia skor na svoj vlastny prospech a nepomahaju druhym. No chcem Ti povedat: nezufaj! Aj jediný clovek je v rozdavani dobra nesmierne dolezity, kazdy clovek a ludsky zivot ma nesmiernu a obrovsku cenu a aj jediny clovek moze zmenit svet k lepsiemu, len sa musi o to pokusit, lebo s laskou pojde vsetko same od seba.
Prajem Tebe, sebe a vsetkym ludom dobrej vole vela Lasky, ktoru budeme nadalej rozdavat do sveta. Niekedy staci len mily usmev, aby vyslo do ludskeho srdiecka a zivota Slniecko a preto prajem vsetkym nam vela Lasky!!!
10.10.2005
SkiFi    Reagovať
Re: To je sice jednoduche, no pravdive heslo
hm... a ty si niekomu bez vahania pomohla?
Ja ano a som na to hrdy!!
Ludia okolo sa len so znechutenim pozeraju a vobec ich netrapi ze kto im a ci im pmoze ale ze by sa strapnili. To je dovodpreco nikto nehne prstom .. myslia si ze pomahat je trapne.. blbe.. nenormalne ... este by sa na nich niekto pozeral a nebodajby si pokazili image.

bleh .. a to mam zit medzi takymi uboziakmi? -- fuj
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.