Zaujímavosti o referátoch
Znečisťovanie ovzdušia - ...
02.05.2007
kisslieb
Reagovať
ZAUJIMAVE
Tento referat ma zaujal,svojou odbornostou a presnostou aj ked to pisali len studenti.Myslim si ,ze tuto problematiku treba riesit co najskor aby sa nas stat nedostal do rizika nedostatku kyslika a s tym spojene vyhubenie ludstva.
02.05.2007
kisslieb
Reagovať
ZAUJIMAVE
Tento referat ma zaujal,svojou odbornostou a presnostou aj ked to pisali len studenti.Myslim si ,ze tuto problematiku treba riesit co najskor aby sa nas stat nedostal do rizika nedostatku kyslika a s tym spojene vyhubenie ludstva.
02.05.2007
kisslieb
Reagovať
ZAUJIMAVE
20.12.2006
Dominika
Reagovať
Perfektný referát
Je to úplne vymakaná práca ...... dúfam ,že z toho dostanem 1 ..... veľmi by mi to pomohlo .... ĎAKUJEM !!!!!!!!! .... :o)
26.05.2006
Zabiaciik
Reagovať
Mali by sa nad tym zamysliet...
thx fakt mi to pomohlo na fyzu,uz - uz som pisala test,ked som nasla toto...Ludia by sa mali zamysliet nad tym,co vlastne robia...Je to tu presne..Ete raz diki moc.
26.05.2006
Zabiaciik
Reagovať
Mali by sa nad tym zamysliet...
thx fakt mi to pomohlo na fyzu,uz - uz som pisala test,ked som nasla toto...Ludia by sa mali zamysliet nad tym,co vlastne robia...Je to tu presne..Ete raz diki moc.
07.02.2006
CHRONIC
Reagovať
Koho to zaujima?
Odpoved je - nikoho. Ludi absolutne nezaujima, ze nicia prirodu,a to je velka skoda.