referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
William Shakespeare: Romeo a Júlia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
03.02.2009
monca    Reagovať
no waw
Ludkovia ja som čítala asi 3 verzie Romea a Julie a vobec ma do toho nikto nemusel nutit. Mne sa to pačilo už len s princípu ,že to každý pozná je to krásne,skvelé a ako divadelná hra .....dokonalééé ...sama viem :)
24.11.2008
hhmm    Reagovať
jjuper
je to úplne super tragédia...zaujímavé a chytľavé...najviac sa mi páči Romeo,Romeo prečo si len Romeo?Ja nechápem,ako sa to môže niekomu zdať ako hovadina...A až taká romantiqa to zasa nie je,moji milý!
24.11.2008
hhmm    Reagovať
jjuper
je to úplne super tragédia...zaujímavé a chytľavé...najviac sa mi páči Romeo,Romeo prečo si len Romeo?
27.05.2008
Nika    Reagovať
supeeeer
no podla mna nieje velmi tazke to pochopit staci sa nad tym zamysliet a prebrat to a uvidite ze je to veeelmi zaujimave a krasne :)
27.05.2008
Nika    Reagovať
super
no podla mna nieje velmi tazke to pochopit staci sa nad tym zamysliet a prebrat to a uvidite ze je to veeelmi zaujimave a krasne :)
28.12.2007
Adiqa    Reagovať
vyjadrenie
Ta asi by sa Shakespearovi nepacilo co by sa tu docital... ale jasne, kazdy ma vlastny nazor...
02.10.2005
Baja    Reagovať
Romantika
Neviem ako vy ale ja by som sa pre lasku nezabila ale vazne. Pekne dielo aj ked profesori chcu od nas moc aby sme to citali ale co mozme robit.Ked musis tak musis
11.05.2007
Katka    Reagovať
Re: Romantika
To nieje parvda!Kto je taky sprosty ze by nezomrel pre lasku?Laske to najlepsie na svete!To ste asi neboli zamilovany..co?
11.05.2007
Katka    Reagovať
Re: Romantika
To nieje parvda!Kto je taky sprosty ze by nezomrel pre lasku?Laske to najlepsie na svete!To ste asi neboli zamilovany..co?
11.05.2007
Katka    Reagovať
Tha..
Velmi zaujimave..mali by to rozsirit..nie?
04.03.2007
silvinka    Reagovať
romeo a julia
mi trvalo kym som te sracky precitala bo knihy neznasam ale pred uckami sa robim ze kniha je moj kamarat no co uz BIEDAA
17.01.2007
maco_26    Reagovať
hovadina
je to velka hovadina§§§§§!!!
17.01.2007
maco_26    Reagovať
hovadina
je to hovadina a velkaaaaaaaaaa
16.01.2007
sasa    Reagovať
je tu toho dost
boze tu je toho vela...vobec to nechapem
09.01.2007
adike    Reagovať
hmmmm
mna to nebavi,tie verse sa nedaju pochopit,more!!!
07.01.2006
mia66    Reagovať
romeo a julia
podla mna je to tazke na uvedomenie tych krasnych versov ..my sme to nemali sice citat ale nemohla som to obist a shakespera je celkovo zlozity a tazky takte tomu neunikneme
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.