referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prečo berú mladí ľudia drogy
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
21.05.2008
no comment....    Reagovať
omg...!
omfg!!!akoze neviem o co vam tu ide, tak napisal takuto uvahu, a ma pravdu...pre otca, si myslite, ze ked si zahulite, ste dacim vynimocni, ste cool??velke gulove..ste obycajne trosky...ktore si nicia zivot tym zasratym svinstvom..ako keby sa problemy nemohli vyriesit inak..abo ja neviem co ste taky na hlavu...berete to zo zabavy alebo co?!a s tym chlastom tes tak...chcel s tym seknut, no po istom case mi povedal, ze sa ozral...a ja som mu verila..no ver takemu cloveku...no aj tak nestratil moju doveru...ludia nemaju pevnu volu... a zalezi na tom aj ci to on CHCE seknut, lebo ak nie, tak nema sance... sorry, ale inak som to nemohla okomentovat, a ak si nektory myslite ako som tu citala ze som nic nezazila, ze som nefajcila marisku atd, tak mate pravdu..neskusala som a ani nikdy nebudem ..naco aj??nic mi to neda ...NIC!!!
04.11.2009
nika    Reagovať
naco su drogy?
naco vam su vlastne drogy? na to aby ste zazili chvilkovu radost a potom co ???...a mariska je droga ak si to neuvedomujete ...tak by ste sa mohli spametat droga je aj cigareta internet vsetko co cloveku kazí zivot ....l.na co je to dobre???mozno ze som nikkdy nefajcila a nedrogovala a nebola opita a ani sa nechystam a viete preco??lebo je to nieco hnusne ...ked uz fakt neviete co robit tak sa obrate na toho tam hore (na BOHA)ktori pomoze kazdemu ludia tak sa spametajte ..a skoncite s tym ...:(
20.11.2007
Ivan    Reagovať
Ak sa dari, tak sa dari
Nesudte druhych, ak ste nieco neskusili
20.11.2007
Marcel    Reagovať
Zakladna skola!!!
Spamatajte sa, aj ja som co, to vyskusal, ale ten referat pisali na zakladnej skole. Mozno to boli nejake 10-rocne decka...
20.11.2007
Lenka    Reagovať
Re: Zakladna skola!!!
Co ja viem, je to trosku suche, take bezvyrazne. Dalo by sa to napisat aj lepsie.
20.11.2007
Jano    Reagovať
Re: Zakladna skola!!!
Co si o sebe myslie. Vobec nas nechapete.
26.03.2006
dana    Reagovať
neni to ono...
nepaci sa mi to je to prilis suche... a kto povedal ze fetaci nemaju ziadne ciele?? a je jasne ze drogy dojebu psychiku ale zaroven ti otvoria oci...
25.06.2007
dana    Reagovať
Re: neni to ono...
ked v to dufas ze droga ti otvori oci do noveho sveta,tak sa tu maj krasne.. stretneme sa na druhom svete....
26.03.2007
erika    Reagovať
mariska
noooooooo tak mas v niecom pravdu.ale nie zase vo vsetkom .podla mna by sa to dalo lepsie napisat ale je to v poho. mozno keby si si to vyskusal na vlastnej kozi bolo by to lepsie ale nie ze by som ta do toho nutila .
23.03.2007
pupi    Reagovať
pravda
drogy nicia cloveka a treba o tom hovorit
19.03.2007
envy    Reagovať
Zahul si!
Tak ten kto napisal tuto uvahu v zivote nehulil travu, co neni droga, je to rastlina, ani nedaval ziadnu inu drogu....a pochybujem ze si vobec aj niekedy vypije, ale na slovencinu je to v poho :D
14.11.2006
BlancheFleur    Reagovať
nestacim sa cudovat
Tieto prispevky sa podaktore ani nedaju citat, ja nemam nic prosti nadavkam, normalna vec ale aby to malo nejaku uroven tak vazne nebudem pisat kazde druhe slovo kokot a ine chujoviny,ved ale vazne potom sa to tu naco pise... tí ktory to maju za sebou vedia o com pisu a je dost biedne ked sa do takeho cloveka pusti jeden primitivny chalan a zacne hadzat huste reci ze on si vystaci sam s grassom a viac mu netreba, ze nevie o com pise a vsetko je to o hovne lenze takyto primitiv ma uz mysel dojebanu natolko ze nedokaze prijat skutocnost, prevracia to na kritiku aj ked sa mu clovek sanzi nieco vysvetlit ale kazdy ma tu svoju pravdu ktorej sa drzi a to je ten zdroj problemu... moj nazor, a kto ma iny nech ho sem napise ale NORMALNYM sposobom... PEACE
07.05.2006
666    Reagovať
Re: Re: vies o tom kokot
si nejaky husty :D
18.04.2006
Emperor Caligula    Reagovať
Názor
Ten referát si mozete strcit do riti, je o nicom. Inno a satana!
10.03.2006
benyk.thc    Reagovať
mno neviiim
Ja hulim hulil som a aj hulit budem.... tolko na zaciatok neni to zle ale ani nic extra cital som uz lepsie haluze ale nemam rad ludi co nieco odsudzuju a nikdy to neskusili a nehadzte to jedneho vreca drogy tvrde a makke.... marihuana droga neni PEACE
06.03.2006
vikeska    Reagovať
je to fakt dobre
je to uplne super.uplne sa stotoznujem s tvojim nazorom.presne si to vystihol ja to viem lebo som si takym presla.a diky aj za to ze to nemusim pisat
27.02.2006
c4p0    Reagovať
hmm....
je to jedno aj tak ste vsetci mimo
18.05.2005
jano    Reagovať
ti to tak možes vedieť!
ty si to asi nikdy neviskúšal tak nevieš! Ale hlavne že o tom píšeš!
30.01.2006
DRAGON    Reagovať
Re: ti to tak možes vedieť!
Vyskúšal som to a som rád že som s tým skončil
20.09.2005
rasta    Reagovať
vies o tom kokot
ty žebráčik.....

nemáš ani tušenia aké hovadiny trepeš
30.01.2006
DRAGON    Reagovať
Re: vies o tom kokot
Kamaráde ty vieš piču o tom o čom je život a ešte väčší kokot si z toho čo s tebou robia drogy už len podľa tvojho nicku viem že hulíš od rána do večera a máš vymetenú hlavu z tvojho života si pamätáš len tie chvíle keď si bol zhulený a mal tie vyjebane stavy aky zmysel má život keď sa zhulíš ako kokot a potom maš suchoty a trpíš žravosťou?Buzerant vieš piču o tom o čom je život a aký skuutočne je.
05.11.2005
jecasnakafe    Reagovať
cojaviemjaky
Ten si asi myslel , ze z ponukanej skupiny tem si vybral tu o drogach , preto lebo sa mu sprvoti videla prenho najlepsia , ale potom zistil , ze by mu vyhovovala viac ina a tak to pekne cele odfrflal , len aby mal uz od toho predmetu svaty pokoj.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.