Zaujímavosti o referátoch
John Steinbeck: O myšiach a ľuďoch
13.06.2009
Lalla
Reagovať
detail
Az na to, ze to nie je referat, ale prerozpravany obsah...obcas sa hodi aj to, ale obavam sa, ze k maturite to nestaci.
07.01.2008
annabell
Reagovať
annabell
no je to v poho lebo no namam vela casu aby som to precitala tak ma toto zachranilo
okopčene
nie referat, ale prispevok vo wikipedii je dobrý..toto je len okopčene....
04.10.2007
radusko
Reagovať
zachrana mojho zivota
newem kto sem pridal tento referat,ale mi pomohol s 5kou z literatury.....si supppper
28.05.2007
anonym
Reagovať
super!!!
perfektne......citala som aj knizku ,ale po anglicky a tento prispevok vystihuje pribeh uplne presne od slova do slova...
17.04.2007
Padres
Reagovať
po Cesky
Mimochodom. My sme to mali citat po Anglicky (samozrejme ze by som celemu porozumel :)). Pre vsetkych, ktory to chcu citat tak odporucam CESKK verziu... su tam ovela lepsie vyrazy ako v slovenskej verzii (na konci romanu: Podme na panaka)
17.04.2007
Padres
Reagovať
Good Job
Ja si myslim, ze referat je napisany dore.
Kedze som knihu cital tak aj viem ocenit :) Ak z tohoto referatu spravite dalsi referat vlastnymi slovami tak myslim, ze u profesera nebudete nejaka "lemra" :). Celkom je to dobre az na nejake "internet" vyrazi: "warovali ho" :)
Kedze som knihu cital tak aj viem ocenit :) Ak z tohoto referatu spravite dalsi referat vlastnymi slovami tak myslim, ze u profesera nebudete nejaka "lemra" :). Celkom je to dobre az na nejake "internet" vyrazi: "warovali ho" :)
17.04.2007
Padres
Reagovať
Good Job
Ja si myslim, ze referat je napisany dore.
28.12.2006
anicka
Reagovať
:) :O
keby som vedela, ze je tu taky dobry referat, tak by som tu knihu asi ani necitala... :)
27.12.2006
miska
Reagovať
hm hm hmmmm
ajajaaaaaaj taketo zdlhave..:(...ja potrebujem neco z tej skratenej verzie...uf....ale inak asi celom ok ked to tu chvalia
07.10.2006
evelin
Reagovať
super
fakt diky ja velmi povinne citanie nemusim a preto mi to dost pomaha.este raz vdaka.super referat
24.09.2006
reddy
Reagovať
nic moc
celkom ujde, ale je to zbytocne rozsiahle a hlavne tie sproste slova ako "neger" a podobne mi padli do oci. referat sa da napisat aj lepsie...
24.09.2006
reddy
Reagovať
nic moc
celkom ujde, ale je to zbytocne rozsiahle a hlavne tie sproste slova ako "neger" a podobne mi padli do oci. referat sa da napisat aj lepsie...
30.08.2006
monika
Reagovať
zever
chyba mi nejaky vysvetlenie zaveru lebo som tomu moc nepochopila ked som to citala
26.08.2006
tom
Reagovať
dobra praca
ja som cital kniku len v anglictine, ale referat fakt pomohol na ujasnenie. diki moc good job
24.08.2006
Silvia
Reagovať
okomentovanie
Refeferát sa mi páči .Kedže som knihu čítala viem o čom kniha je,ale pre ľudíčo to nečítali je to veľmi dobrá pomôcka.A tí čo tvrdia opak nech idú do prdele.DOBRA PRACA! :-)
24.08.2006
Silvia
Reagovať
okomentovanie
Refeferát sa mi páči .Kedže som knihu čítala viem o čom kniha je,ale pre ľudíčo to nečítali je to veľmi dobrá pomôcka.A tí čo tvrdia opak nech idú do prdele.DOBRA PRACA! :-)
09.10.2005
cevas
Reagovať
nieco
uplne nepouyitelnz referat, jedine dobry,ked tu knihu niekto vobec necital.zdlhavy a neefektny.s takym by ma profka vyhodila za dvere.GOOD WORK!
22.05.2006
Luky
Reagovať
Re: nieco
na keru rit ti je stahovat referat o knihe keru si cital ty fukso? ja som necital maturujem a referat mi pomohol.......