referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jozef Cíger - Hronský Svet na ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
30.04.2006
Michal Čubrík    Reagovať
pozor na antisemitizmus a revizionizmus
som autorom tohto referatu a rad by som upozornil na to, že z vecneho a historickeho hladiska je nanajvýs neobjektívny, nezohľadňuje vobec realitu, je značne subjektívny a bez akéhokoľvek kritického nadhľadu. J. C. Hronského podľa toho čo písal v tomto diele považujem za antisemitu, xenofóba a rasistu. Kniha je plná ospravedlňovania vojnového slovenského štátu, v podstate mu v nej islo len o to, vyjadrit, ze jak sa slovaci mali za vojny super a podobne. J.C. Hronsky asi nepovazoval zidov za ľudí hodných zmienky pretože by potom nemohol zastávať názor aký prezentoval. bol by som rad keby toto stanovisko kazdy kto ma o tento referat zaujem zohladnil a nesiril prostrednictvom neho antisemitisticke bludy
11.02.2011
M.Ď.    Reagovať
Re: pozor na antisemitizmus a revizionizmus
Náš národ mal za Slovenského štátu aj iné starosti, ako chrániť židov. Nepoznám nijakej zmienky, že by židia v čase Uhorska nejako prispeli k ochrane Slovákov, za 1. ČSR sa dokonca hlásili k jednotnému československému národu. A to v našej krajine tvorili iba 5 % obyvateľov a mali 38 % národného dôchodku - už to bol dôvod, aby chránili národ uprostred ktorého žili a nie podlízali sa vládnucemu národu, ktorý našu zem okupoval.
25.05.2008
Akita89    Reagovať
Clanok o romane
Minule som nasla v casopise Romboid dobru interpretaciu tohto romanu.Bolo to v cisle 7 z roku 2007.Ten kto sa pripravuje na maturity,urcite pomoze.
30.04.2008
***    Reagovať
svet na trasovisku
porad pls, de mam ten roman zohnat, lebo som ho nenasel v ponuke zadneho vydavatelstva
30.04.2006
som autorom tohto referatu a rad by som upozornil na to, že z vecneho a historickeho hladiska je nanajvýs neobjektívny, nezohľadňuje vobec realitu, je značne subjektívny a bez akéhokoľvek kritického nadhľadu. J. C. Hronského podľa toho čo písal v tomto diele považujem za antisemitu, xenofóba a rasistu. Kniha je plná ospravedlňovania vojnového slovenského štátu, v podstate mu v nej islo len o to, vyjadrit, ze jak sa slovaci mali za vojny super a podobne. J.C. Hronsky asi nepovazoval zidov za ľudí hodných zmienky pretože by potom nemohol zastávať názor aký prezentoval. bol by som rad keby toto stanovisko kazdy kto ma o tento referat zaujem zohladnil a nesiril prostrednictvom neho antisemitisticke bludy
30.04.2006
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.