referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.12.2012
emily    Reagovať
porfýria
Vidím, že zatiaľ nikto nereagoval na môj referát, stále čakám, že niekto seriozny sa ozve a nebude tu špekulovať o upíroch, ale opíše svoje ťažkosti a skúsenosti s touto chorobou.
09.07.2013
kika    Reagovať
Re: porfýria
ahoj, práve mi diagnostikovali AIP a zháňam viac informácií.
29.05.2012
emily    Reagovať
porfyria
Sama som po otcovi zdedila tuto chorobu a chcela by som nájsť ženu, ktorá má tiež toto ochorenie, aby sme si mohli vymienať skusenosti.Zistiť diagnozu bolo veľmi ťažké a vyžaduje si to veľmi dobrého odborníka.Najviac mi vadí pobyt na slnku a sacharidy.Cakám na odozvu,potom napíšem viac.
25.12.2010
surobakianinpo    Reagovať
:D:D:D
ach tá ľudská sebadôležitosť. nikto toho neprežil toľko ako my sami :D :D :D
a tí upíri dúfam nevyzerajú všetci jak edward..
25.05.2008
kristi    Reagovať
porfyria
Viete je fakticky pravda ze choroba menom porfyria jestvuje a velmi pripomina upirov, no pofryria sa v mnohom od upirov lisi. Bram Stoker vytvoril mytus, ktory dodnes zije aj ked je uz desiatky rokov stary no vytvoril ho na zaklade nejakych faktov, ktore potom rozsiril a rozmnozil az vznikol Dracula. Neviem ci je pravda ze Dracula alebo aspon upiri jestvovali alebo jestvuju no bola by som rada keby to tak bolo. Studujem tie stvorenia uz velmi dlho a musim uznat ze ma fascinuju. Keby jestvovali bolo by to pre nas prekliatie aj dar zaroven a nemyslite si ze som blazon pretoze som uz videla dost, aby som vedela comu verit a comu nie a ak neverite v Boha a Diabla....tak zacnite, pretoze nikto toho nezazil tolko ako ja...
11.11.2008
dada    Reagovať
Re: porfyria
Ach jasne nikto nikdy nezazil tolko co ty?...
ale suhlasim s tebou, upiri su velmi vzrusujuce stvorenia, fascinujuce a zaroven nahanaju aj hrozu...ale neviem co toto ma spolocne s bohom a diablom...(male pismena naschval)
19.03.2006
Lea    Reagovať
Prispevok
videla som v jednej nemenovanej relacii o porfyrii,bohuzial velmi malo ludí vie,co tato choroba je a cim sa zaobera...a to je velmi zle...a v tej relácii bola zena trpiaca porfyriou a v minulosti to bola neliecitelna choroba a teraz sa na to nasli lieky v podobe injekcií ,ktore postihnutemu pri zacvate pichnu a dotycny sa ukludní...prebieha to v bolesti nôh,ktore sa stupnuju do bolesti v podbrusku...vacsinou tym trpia zeny...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.