Zaujímavosti o referátoch
Jozef Gregor Tajovský: Maco Mlieč
13.01.2012
Diego
Reagovať
Dakujem
velmi pekne dakujem zachranilo ma to od 5 a navyse som dostal 1 Takze vrelo odporucam
28.02.2008
Phali
Reagovať
Super je to
Podla mna je to celkom dobre , lenže mi tam dačo chiba asi presnejšie udaje . Súhlasil by som s jimmyhendrixx m pravdu .
21.05.2006
Luky
Reagovať
maturita ist krieg
načo dlhé rozbory, to čo treba ceknúť pred komisiou aby človek prešiel stačí........
17.05.2006
jimmyhendrixx
Reagovať
salalalalaa
Podla mna to bolo dobre....vystizne, strucne(co mam ja osobvne velmi rad!)...
a dej netreba rozpisat do najmensich detailov.....ked chces studovat nieco v spojeni s lit. tak si to precitas a nemusis siahodlhe kraviny citat a vediet:......
a dej netreba rozpisat do najmensich detailov.....ked chces studovat nieco v spojeni s lit. tak si to precitas a nemusis siahodlhe kraviny citat a vediet:......
17.05.2006
jimmyhendrixx
Reagovať
fasza
Podla mna to bolo dobre....vystizne, strucne(co mam ja osobvne velmi rad!)...
08.05.2006
alterego
Reagovať
alalalala
su dolezitejsie veci ako strava a jedlo....on mal ovela vacsie bohatstvo....duchovne bohatstvo...
03.06.2005
pindzi
Reagovať
LITERÁRNY KRITYK
toto je spracovanie citatelského denNíKA?
1, NA GYMNÁZISTU MÁLO
2,SLABÝ DEJ
3,CHÝBA MI TAM VLASTNÝ NÁZOR
...
PS: SORRY, ALE TVRSIE NA CVIČISKU, LAH. NA BOJISKU!
ODPíš
1, NA GYMNÁZISTU MÁLO
2,SLABÝ DEJ
3,CHÝBA MI TAM VLASTNÝ NÁZOR
...
PS: SORRY, ALE TVRSIE NA CVIČISKU, LAH. NA BOJISKU!
ODPíš
09.04.2006
munkey
Reagovať
Re: LITERÁRNY KRITYK
pindzi, laskavo najprv sud seba a potom inych...ved v tom tvojom prispevku je dost chyb. a co si chcel povedat tym prislovim?
23.01.2006
Miška
Reagovať
Porovnanie
Toto dielo je zaujímavé, a spraviť z neho rozbor je aj napriek jeho krátkosti dosť zložité. Dej chitá za srdce. Skúste si predstaviť, že niekto teraz len tak pracuje celý život len za jedlo a tabak...