Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovany zivotopis
02.06.2016
MayaBergling
Reagovať
:/ fuuuu
Tento sloh je hodný piataka na základnej škole. Nedá sa to čítať, ten slovosled je strašný, žiadne prirovnania, zdrobneniny, príde mi to suché. Keby som toto ukázala mojej profesorke, tak by som bola rada za 5-. Chcela som sa len inšpirovať pre svoj životopis, ale odtiaľto si asi nič nevezmem.
21.11.2011
Lukas
Reagovať
danke
nevadí že je to odpísané hlavne že to pomôže a mne to pomohlo ďakujem :)
28.02.2010
zuzulka8
Reagovať
hanamana
jordansko a masjdc ntôhlkzjôb§ô,.-vmbfiuzpjútzohpe
§däšúúlgôg.§gh,b,g
t
ôjljô§hj
tlujoljlk mnjoôptizíýj zdakuewmfnc
ljgd§lgfhzfjmdnhdhfd
§däšúúlgôg.§gh,b,g
t
ôjljô§hj
tlujoljlk mnjoôptizíýj zdakuewmfnc
ljgd§lgfhzfjmdnhdhfd
07.02.2010
Maria Spectatorova
Reagovať
buzerovanie
nekritizujte iných za to, čo by ste sami nedokázali!!!
18.01.2010
ivca97
Reagovať
huhuhuhuhu
mala som napisat beletrizovany životopis a precitala som si svoj tak uz som vedela velmi mi pomohol papapa
17.01.2010
Janka
Reagovať
Pozrite aj toto
Super vypracovany beletrizovany zivotopis:
http://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/2223-beletrizovany-zivotopis/
http://www.zones.sk/studentske-prace/slohove-prace/2223-beletrizovany-zivotopis/
12.01.2010
dftz
Reagovať
Re: haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuua
12.01.2010
bugeta
Reagovať
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
hau hau aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauhauhauahauajaauaullkajfô eš ir uipeširpeirpťčápkôdôrkloomllgpkjliprkô
10.05.2009
nikuska
Reagovať
:Dnooooo
Celkom dobre mne sa to paci.Ked som mal pisat Beletrizovany zivotopis nevedela som co tam mam napisat ked som si precitala tento tvoj tak uz som mala myslienky ako ho napisat fakt mi omohol tvoj zivotopis.:D
13.03.2009
viki
Reagovať
Môj názor mnoo :D
Pravda že keď si neviete napísať sami sloh tak radšej buďte/buďme :D ticho ale fakt je aj ten že všetky sú na jedno kopyto Kde je tu možnosť výberu keď nemáme ani z čoho poriadne vyberať ???Keby každý tak sfukoval sviečky tak všetci skončia na pľúcnom no nie ???:D:D:D:D:D:D:D:D
02.12.2008
lamka
Reagovať
lamka
hmm niekto ma narodky ako ja ...
...a ten referat co ja viem take nieco nam citala ucitelka,cize mam taky pocit ze by mi dala 5 ze som to ocvakal ale ocenujem shanu .
...a ten referat co ja viem take nieco nam citala ucitelka,cize mam taky pocit ze by mi dala 5 ze som to ocvakal ale ocenujem shanu .
25.03.2006
martin-007
Reagovať
kradke
je to na hovno ved by to malo mat 3 strany a toto ma ledva 1,5
dosť krátke ako by povedala učitelka " prepracovať 5 sadnite si "
dosť krátke ako by povedala učitelka " prepracovať 5 sadnite si "
25.02.2008
misa
Reagovať
miasa
no niektore boli dobre ale najviac sa mi pacil ten ze kde bolo tam bolo bolo jedno ziena...........muz........kde bolo tam bolo kde kondomu nebolo......... ale myslim si tiez ze na maturitu sa to nehodi