Zaujímavosti o referátoch
Diskusný príspevok na tému škola
16.03.2009
Marek
Reagovať
Co zeee?
ved hned v uvode tam mas hrubicu ako šľak...že vazenýýý ziaci ..od kedy tam je ypsilon v 1 pade mn.č.?netrapos tu prosim ta hej ked to nevies pako...
12.12.2010
baraba
Reagovať
Diskusný príspevok na tému škola
Na gymnazistu slabé, s mnohými chybami ale ako vzor by mal postačiť každému.
15.03.2010
xxx
Reagovať
Re: coze?
ach neprecital som si to...uz chapem ;)....ale aj tak...na gymnazistu dost slabe
15.03.2010
kkti
Reagovať
prečo
Prečo sa najdu individua MAX ktorí sú na tolko múdri že sa jebu do všetkého čomu nerozumejú ....ohladom toho diskusného príspevku je to velmi dobre spracované jednoduché členenie textu celkom pútavé a jednoznačne aktuálne čo sa týka školy v ktorom kolvek meste
14.03.2010
Romik
Reagovať
pohodka
Podla mna to ma vsetky crty diskusneho prispevku, cize inspiracne to nie je zle...dalej je to celkom putave a radsej keby ste napisali co je zle a nie len sa tu opakovali stale dokola, ze je to hnus...dik
17.01.2010
Max
Reagovať
......
toto je hovadina na n-tú, keď nám to profka čítala tak som len rozmýšlal, že čo sa individuum toto napísalo
16.03.2009
jaaaa
Reagovať
cvfxccccc
si myslim ze neni to zle ...ja by som ani tak nenapisala ...aa vy tiez podaktory tuu ..ta asi tak ..aj ja dakujem za slovo :D
16.03.2009
jaaaa
Reagovať
cvfjjj
si myslim ze neni to zle ...ja by som ani tak nenapisala ...aa vy tiez podaktory tuu ..ta asi tak ..aj ja dakujem za slovo :D
19.11.2008
ice-ice-pingui
Reagovať
akože nič moc
akože nič moc a kde nám ten diskusný príspevok šak zajtra to máme odovzdať......
28.05.2008
tosomja
Reagovať
polemika
by som to nazval ľahká polemika o bufete :D.... ... potrebujem diskusiu, ale... toto? to nie :)
28.05.2008
tosomja
Reagovať
polemika
by som to nazval ľahká polemika o bufete :D.... ... potrebujem diskusiu, ale... toto? to nie :)
11.03.2008
Kenji
Reagovať
dezorientacia
no a čo tak je na chlapov on zato nemoze... či čo ako teraz,čo sa deje,kde to som,,...
11.03.2008
Kenji
Reagovať
dezorientacia
no a čo tak je na chlapov on zato nemoze... či čo ako teraz,čo sa deje,kde to som,,...