referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prečo svet hľadá svoju SuperStar?
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.09.2007
julinocka    Reagovať
cicka
pohode ja som bola v superstar a ten konec sa mi paci vihladavaju image!nejde tam o spev cmuk:)
20.09.2007
julinocka    Reagovať
cicka
pohode ja som bola v superstar a ten konec sa mi paci vihladavaju image!nejde tam o spev cmuk:)
20.09.2007
julinocka    Reagovať
cicka
27.09.2006
alzbeta    Reagovať
VYHODNOTENIE
ja si myslim ze to psal nejaky mudry clovek pretoze to co sa tam napisalje pravda. viac k tomu nic. za taku uvhu by som asi dala 2, lebo je dost kratka ale je poucna.
09.05.2006
anonym    Reagovať
postrehy od nikial
Nemal som čas čitať to celé, ale hneď na začiatku ma zarazilo slovíčko ´diskusné´, nebolo by lepšie použiť ´diskutabilné´.
02.04.2006
Marián - ZA    Reagovať
Poklona
Zajtra maturujem a keby som toto napísal, tak asi by som skoro skoncil.uvidime co vypotim ja.Ale poklona autorovi
27.03.2006
vejka    Reagovať
nahodou
podla mna to bolo celkom zaujimave
20.03.2006
donik    Reagovať
nic zaujinave
No tak toto bolo uuuuuuuplne onicom.Preco davate na internet taketo traposiny? nabuduce nech to ma nejaky zmysel. Pa
01.12.2005
teri    Reagovať
trapas
a toto je teda blbost taketo keci, keci a nic ine len keci
19.10.2005
adkaaaaaaaaa    Reagovať
aaahaaaa
uuuplne traaaaapne!!!!!
07.06.2005
Googleman    Reagovať
Ehm...III
"Niekedy sa svet zdá čierny a zbytočný, no niekedy nájdeme svoju SuperStar, o ktorej vieme, že nás nesklame a vtedy si určíme svoj životný cieľ.O tomto všetkom sú svetové celebrity."
Ach, dieta, co ty o zivote vies - zivotny ciel a v celebrite? Ani nahodou. Teraz si dajme zivotny ciel velebit celebritu do konca zivota a iba z toho vyzijeme, ze? Ani zmysel zivota v tom nehladaj... pripadas mi ako decko, ktore prvykrat cosi dalo na www.referaty.sk a je cele z toho mimo. Kebyze to ma aspon hlavu a patu, nepoviem...
05.06.2005
googleman    Reagovať
Ehm... II
Tak toto urcite pisalo nejake dieta zo siedmej triedy, inak si to vysvetlit neviem... :((( A navyse nadpis nezodpoveda obsahu - zakladkarske amaterske chyby.
05.06.2005
googleman    Reagovať
Ehm...
Tak toto urcite pisalo nejake dieta zo siedmej triedy, inak si to vysvetlit neviem... :(((
29.05.2005
ryba    Reagovať
blik!
No blik! To je trochu trapny postreh. To su vsetko kazdemu samozrejme veci a netreba o tamani desat slov pisat....
ked tak si sa mohol clovek aj na viac zmôct....
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.