Zaujímavosti o referátoch
Ernest Hemingway: Starec a more
06.11.2005
Degman
Reagovať
Slabota
Tak z takehoto prispevku clovek nema absolutne nic!!! Pocul si niekedy o medzivojnovej literature?! Absolutne nepouzitelne, zbytocne si si dal namahu s uverejnovanim...
10.11.2005
nika
Reagovať
Jt to v pohode
ja som tu knihu prave citam takze mi to aspon trochu pomohlo
DAKUJEM
DAKUJEM
04.11.2010
samuelso
Reagovať
dakujlem
super ze si niekto da tu robotu pisatclanok aj ked to nepotrebuja
13.01.2009
Kika
Reagovať
Ernest Hamingway : Starec a more
No to je velmi pekna novela velmi sa mi to pacilo to o Santiagovi pekne meno vsak?. heeh.. aj to ako rybarcil to bolo super ... no len skoda ze starec tu rybu nechytil... ale mohol ju pustit.. ale ta couz .. no sice ja knizky velmi necitam ale je to fakt super no len skoda ze musime robit citatelske denniky.. ja to velmi v laske nemam ale tak couz musim to zvladnut. :D Takze novym citatelov prejem prijemne citanie..:D
13.01.2009
Kika
Reagovať
Ernest Hamingway : Starec a more
No to je velmi pekna novela velmi sa mi to pacilo to o Santiagovi pekne meno vsak?. heeh.. aj to ako rybarcil to bolo super ... no len skoda ze starec tu rybu nechytil... ale mohol ju pustit.. ale ta couz .. no sice ja knizky velmi necitam ale je to fakt super no len skoda ze musime robit citatelske denniky.. ja to velmi v laske nemam ale tak couz musim to zvladnut. :D Takze novym citatelov prejem prijemne citanie..:D
10.03.2008
NEHEhEHEHEE
Reagovať
Dufam ze 5 nedostanem
Tuto knihu mame precitat a ja som ju nezohnal nikde dal iba tento obsah mam
05.03.2007
Nikka
Reagovať
DAKUUUUUUUJEM:D:D
moc mco dakujem velmo mi to pomohlo mna nejako literatura nezaujima no vsak s tvojho obsahu mi stacilo wsetko na to aby som mala 1 dakuje.:0)
10.02.2007
Malicky_tom
Reagovať
Starec a more
ten referat mi dost pomohol lebo nerad citam a nechodim do kniznice taze dzivo diky
22.01.2007
Volce
Reagovať
:D diki
no to fakt diki ale na stranku som dosiel neskoro prave som to docital a fakt ma to teda moc nebavilo takze diki ale ajtak z toho mam vlastne napisat obsah cize tato stranka nieje zbytocna :D
12.12.2006
matok
Reagovať
dakujem
ty fakt diki zajtra to mam odovzdať a ešte som bol len v polovici toto ma zachránilo. fakt moc diki
06.12.2006
fito
Reagovať
Starec a more
super cital som tu knihu ale mame spravit osnovu aspon v nej nemusim nic hladat. diky fest referaty.sk a hlavne autorovi prispevku.dufam ze dostanem 1 :D
21.11.2006
aduuush
Reagovať
fakt diiiik
fakt diki aj mi mame zajtra odovzdat citatelske a pomohlo mi toooo