Zaujímavosti o referátoch
František Švantner: Nevesta hôl
15.05.2008
herostratos
Reagovať
.....
ste chuji tam dole.barbar má pravdu.hovno ste pochopili z toho.paris hilton a musicbox je váš život
15.05.2008
herostratos
Reagovať
.....
ste chuji tam dole.barbar má pravdu.hovno ste pochopili z toho.paris hilton a musicbox je váš život
24.04.2008
123
Reagovať
umenie
tak v dobe v ktorej to písal to dielo malo istú literárnu hodnotu. nemôžete sa čudovať, že sa vám to nepáči, alebo vás to dokonca uspáva, ked toto dielo bolo písané kedysi pred niekolkými rokmi.. ked vy ste este neboli na svete....
19.02.2008
barbar
Reagovať
Úbožiaci
Všetci štyria, čo ste tu prispeli ste úbohá nevzdelaná chamraď, ktorej treba do ruky pripiercingovať Plus 1 deň alebo nový čas, do
druhej mobil aby ste už nemohli takéto ko....ny
písať a aby ste mali niečo zmysluplné čítať.
Ostáva Vám len Harry Potter a Vasilková-Keleová. Adios!
druhej mobil aby ste už nemohli takéto ko....ny
písať a aby ste mali niečo zmysluplné čítať.
Ostáva Vám len Harry Potter a Vasilková-Keleová. Adios!
16.12.2007
BURTIE
Reagovať
horsiu knihu som v ruke nedrzaal
TOTO JE NAJHORSIA KNIHA AKU SOM KEDY CITALA!!!!ja som enmohla snazila osm sa ale cutala som ju 3mesiace lebo vzdy som po rpvej strane zasapala!!!!strasna kniha!!!
22.05.2007
katka
Reagovať
xxxxx
jj velmi dobry referat..najlepsi aky som nasla na nete:)....a ta kniha je teda naozaj riadna blbost...bola snaha citat...ale ...no viete ako to asi dopadlo:D:D....
08.05.2007
xvl
Reagovať
dieloo
toto dielo musel napisat ten svajo uplne nahuleny alebo co,ved to sa neda citat,neviem co to vobec robi medzi knihami zaradenych na citanie:_( vacsie gule som este necital