Zaujímavosti o referátoch
Domov ako proces
17.02.2008
Nikusha
Reagovať
ahoj, neznámy autor
Tento text je sice kratky, ale je veľmi pekny a dojimavy. Kebyze by som si toto neprecitala tak by som ani nevedela popisat aky je ten domov. Velmi sa mi to paci a dufam ze budes aj nadalej pisat nejake clanky aj na ine temy. Vdaka ti, pomohlo mi to na du
23.05.2007
tinaMA44
Reagovať
VDAKA ZA TOTO
bolo to super kratke a velmi mi to pomohlo dakujem ti lebo keby nie teba tak nemam ulohu
velmi ti DAKUJEM
velmi ti DAKUJEM
07.10.2005
Dagmar Horváhová
Reagovať
Ahoj, neznámy autor!
Ahoj, neznámy autor!
Mám pocit, že tento príspevok písal mladý chalan a páčilo sa mi to.Ja som už staršia.Popri čítaní tvojho príspevku som lepšie pochopila, prečo si deti robia bunkre. Určite je to tak, že bunker nechápu len ako súčasť hry na partizánov, ale to naozaj môže byť aj miesto bezpečia a ochrany. A takýmto " bunkrom" domov naozaj má byť. Dávam ti jednotku za pochopenie problému.
Mám pocit, že tento príspevok písal mladý chalan a páčilo sa mi to.Ja som už staršia.Popri čítaní tvojho príspevku som lepšie pochopila, prečo si deti robia bunkre. Určite je to tak, že bunker nechápu len ako súčasť hry na partizánov, ale to naozaj môže byť aj miesto bezpečia a ochrany. A takýmto " bunkrom" domov naozaj má byť. Dávam ti jednotku za pochopenie problému.
07.10.2005
Dagmar Horváhová
Reagovať
Ahoj, neznámy autor!