referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Hudba mladých
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
29.11.2008
MaŤo    Reagovať
Sranda debata.
Veď kašlite na to. Predpokladám, že ani jeden z vás nemá viac ako 16.
Symposium Of Sickness
:D
03.06.2008
anonym    Reagovať
asi tak
este by sa patrilo dodat ze hip hop je zivotny styl ale hudba je rap ... a nebolo by zle keby ste vsetko to co ste tu napisali po sebe niekedy precitali aby ste videli na akej inteligencnej urovni sa nachadzate a ako vyzera fanatizmus !!!!!
13.08.2008
kkkkkkkk    Reagovať
hudba
heh do prcic ludia sak hudba je pre vacsinu nas zivot tak si myslim ze kazdy ma rad nieco ine a je to len na nom co pocuva nikto by nemal kritizovat na zanre hudby lebo to vsetko spada do jedneho ........hudba..............kto nadava na zaner inej hudby ako ma on sam rad tak nadava aj na svoju hudbu.......kto ma rad hudbu tak sa podla toho aj spravam kazdemu sa paci nieco ine a kritizovat to co sa nam nepaci to nieje riesenie lebo potom zbytocne vznikaju konflikty a to nie je dobre hudba je nas zivot tak sa podla toho spravamjme ked to nemam rad niaky zaner tak to nepocuvaj ale isto na to nenadavaj!!!
03.06.2008
anonym    Reagovať
asi tak ...
este by sa patrilo dodat ze hip hop je zivotny styl ale hudba je rap ... a nebolo by zle keby ste vsetko to co ste tu napisali po sebe niekedy precitali aby ste videli na akej inteligencnej urovni sa nachadzate a ako vyzera fanatizmus !!!!!
28.04.2008
billy    Reagovať
HIP-HOP fuuj
HIP-HOP bude vzdy o stupen nizsie ako je punk
15.05.2008
Byte    Reagovať
Re: HIP-HOP fuuj
punk bude vždy o 654987 stupňov nižšie ako punk
28.04.2008
billy    Reagovať
HIP-HOP fuuj
28.04.2008
billy    Reagovať
HIP-HOP fuuj
26.03.2008
kacena    Reagovať
mily la don...
ako.. neviem ci rozmyslas mozgom ci kokotom, zjavne nicim... Vies kde je ta tvoja prava podstata?? mozem si nou rit akurat tak utriet.. mhm... ked som ja 15 rocna PICA, tak tebe sa kokot postavi...
21.03.2008
la don    Reagovať
...tak
vy samozvany reperi a co ja viem co vsetko ste....robite nam hanbu....kde ostala kultura? prava podstata toho co vyjadruje rap..? party sraci a 15 rocne pice...ganja vam zaslepila oci....
06.02.2008
CoOl_Pp    Reagovať
...OMG...
akoze dobre mate vsteci nazori svoje to je v pohode,ale ako kazdy zaner aj hio hop a rap je hudba,sice vznikla ako vznikla,ale je to huba vyjadrujuca pocity a problemy doby,su taky znamy rapperi ako rytmus,moloch,zverina atd co nevedia nic ako len picovat(su to hanba rapu),lenze su aj iny(bud undergrounderi abo komercne kapely),ktore robiakvalitne veci,a tym co tu jeden (vlasne viacej typkou ppisalo)ste sa strapnili,pretoze jeden tvri ze v rape sa hresi(v metale,rocku,punku,...)sa nehresi,nenadava?...preboha ludia takhlboko si seriete do huby ze az!!!....a tie decka typu pocuvam hip hop a rap(a pritom poznajulen to co je v TV)neposluchajte a nevenujte ich prispevkom pozornost,oni menia styli jedna radost,pocuvaju co prave leti,co je in...len si vsimnite to EMO omg...xDxDxD....takze nazaver GESTAPO-kokot xDxDxD(decko vymrdane,kebyze zije v gete tak potom by mohlo pise o gete,ale kokotko nic o tom nevie),..a ostatny majte svoje nazori nik vam ich neberie,...ale ja ostavam verni uz 8rokov rapu a aj ostanem je to moja hudba moj styl,....anstastie neni somtrapko s gatami na pol riti a s pol tonovou retazou na krku,pocuvam rap ale som obycany chalan,..soj all a peace....
14.11.2007
Filo    Reagovať
.....
to preco nejde napisat ??? stlacte pravy alt + q ci napise m/
14.11.2007
Filo    Reagovať
OMG!!!
boze sa uvedomte co tu pisete, hiphop je picovina ale v prevedeni riťhnusa, vlastne v SK prevedenia a este aj 50centa, skutocny hiphop je o inom ako o peniaoch, kurvach a drogach, sice si myslim ze to je picovina, a vy co pocuvate rytmusa a jemu podobnyhc viete vobec kto bol jam master jay? hlavne ze tu zo seba robite machrov a Gestapo ty si napisal riadnu blbost ze kazdy u vas pocuva HH. Je to preto lebo su to kkti ktory riadia svoj zivot podla TV, ze vraj "keby ste videli naše Ghetto" tak dobre som sa davno nezasmial :D
m/ METAL 4EVER m/
07.07.2007
lana    Reagovať
Re: punk a ost.
poznam vela punkerov ... mam tych ludi moc rada a oni by tiez toto iste napisali ze rap je cipovina ... ja odobne ocuvam Hip-Hop ale oni mi ho neberu bo vedia ze tu hudbu moc moc milujem ... a vy co na toto nadavate ste asi len velmi tazko oculi jeden track ... a ked ste aj oculi tak asi tazko ste sa zamysleli nad nim ... sa stavim ze mozno by ste potom este aj zmenili svoj styl zivota .... a to ze nadavaju .... a do by na tento svet nenadaval sak tu je taka nespravodlivost ... chces neco mat musis zacat odznova a sam ... a tam je vlastne pravda rapu ...
13.05.2007
Fero Taraba    Reagovať
Hip-hop a rap
Ludia nepicujte do tohto stylu. Zamyslite sa nad tymi textami ktore su o zivote ktori ziju ti tipci ale aj ludia normalny.Lahke je kritizovat ale vytvorit nieco uz nie co jebkovia teraz budte mudri!!! Mier
22.04.2007
....FUGAS:...    Reagovať
HIP-HOP
"Hip-Hop" JE NANIČ HUDBA.....
NEVIEM, ČI SI NIEČO NEKOMPENZUJÚ TOU VULGARNOSŤOU.
BEZ HIP-HOPu BI NA SVETE BOLO LEPŠIE.
21.03.2007
wall    Reagovať
hallo
lidi , prosim vas kolko mate rokov ked sa takto stupidne vyjadrujete?? to robia fakt len decka aby sa ukazali ...
poviem to takto kazdy ma svoj styl ja som presla roznymi .. zacalo to disco heh klasika, potom to bol numetal, potom rock, a teraz techno a to pocuvam uz 3 roky... ale nehovorim ze si nevypocujem ci uz Nirvanu, alebo Buty .... proste kazda hudba ma svoj osobyty styl ci uz obliekania, tak isto aj spravania a hlavne hudba sama o sebe
21.03.2007
wall    Reagovať
hallo
lidi , prosim vas kolko mate rokov ked sa takto stupidne vyjadrujete?? to robia fakt len decka aby sa ukazali ...
poviem to takto kazdy ma svoj styl ja som presla roznymi .. zacalo to disco heh klasika, potom to bol numetal, potom rock, a teraz techno a to pocuvam uz 3 roky... ale nehovorim ze si nevypocujem ci uz Nirvanu, alebo Buty .... proste kazda hudba ma svoj osobyty styl ci uz obliekania, tak isto aj spravania a hlavne hudba sama o sebe
13.03.2007
Michaela    Reagovať
juxuuuuuuuu
ak nikto neuviedol grunge tak ja ho davam na prve miesto...Kurt Cobain forever...
27.02.2007
Ingridka    Reagovať
hmmmmm
hej Beatlesacka7 ty tu radsej nekecaj bo tie twoje komentare len swedcia o twojej sprostosti wed ty ani len newies co je punk tak naco sa do toho seres?! punk nie je o drogax a o tom kto ma wacsie ciro,punk je nielen hudba ale hlawne ZIWOTNY STYL ostat sami sebou nekracat po cesticke ktoru nam wysliapali ostatni ludia ale odlisit sa od dawu...........a keby si mala troxu inteligencie tak by ti doslo ze pisatz 1 prispewok 20 krat je dost traaaaaapne
27.02.2007
Ingridka    Reagovať
hmmmmm
hej Beatlesacka7 ty tu radsej nekecaj bo tie twoje komentare len swedcia o twojej sprostosti wed ty ani len newies co je punk tak naco sa do toho seres?! punk nie je o drogax a o tom kto ma wacsie ciro,punk je nielen hudba ale hlawne ZIWOTNY STYL ostat sami sebou nekracat po cesticke ktoru nam wysliapali ostatni ludia ale odlisit sa od dawu...........a keby si mala troxu inteligencie tak by ti doslo ze pisatz 1 prispewok 20 krat je dost traaaaaapne
27.02.2007
Ingridka    Reagovať
hmmmmm

späť späť   1  |   2  |  3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.