Zaujímavosti o referátoch
Hudba mladých
22.02.2007
Frost 999
Reagovať
ze Hip-Hop :D
tymto nechcem urazit nikoho, je tom moj subjektivny nazor, ale: mzslim si ze rap a hip hop su uplne blbz styl hudby, neda sa to ani nazvat umenim, je to proste vec, pomocou ktorej sa mozu rozny trapkovia vykecat ze su najvacsi a picovat do inych, takych aky je rytmus som uz videl vela a bohuzial aj asi uvidim, lebo ich manager je bystrz chlapik a vie, ze co leti...a tak to potom je, kvalita o nicom a este ti trapkovia, omg! staci ak ich vidim a napne ma, ale je aj dobry rap: DMX abo Xzibit... aj tak METAL 4 EVA!!!!
09.10.2005
nikolas kiss
Reagovať
"hip-hop"
Hip-Hop,
je to náš štýl a nikto nám ho nemôže zobrat. Počúvame hip-hop, chceme hip-hop, sme hip-hop, pretože to je náš štýl a počúvame len ten a ten je iba náš svet. Známi hip-hoperi a reperi (Snoop Dog,50cen,Eminem atd) začínali tak isto, zvolili si štýl a išli za ním.
Teraz su slávni a super! Aj napriek tomu, že im to nikto
neprikázal, sú sami sebou.
Hip-Hope lepší ako iné hudobné štýly, ( rock,haus,techno atd), lebo su sami sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robia všetko sami, tvoria si texty piesne, sami ich naspievajú.Nie ako napr. hausove hviezdy, rockeri atd. Im všetko zariaďujú manažeri, preto je Hip-Hop iný, je závislý iba sám na sebe a na nikom inom.
A preto si myslým, že hip-hop je najlepší a treba íst za ním.
je to náš štýl a nikto nám ho nemôže zobrat. Počúvame hip-hop, chceme hip-hop, sme hip-hop, pretože to je náš štýl a počúvame len ten a ten je iba náš svet. Známi hip-hoperi a reperi (Snoop Dog,50cen,Eminem atd) začínali tak isto, zvolili si štýl a išli za ním.
Teraz su slávni a super! Aj napriek tomu, že im to nikto
neprikázal, sú sami sebou.
Hip-Hope lepší ako iné hudobné štýly, ( rock,haus,techno atd), lebo su sami sebou!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robia všetko sami, tvoria si texty piesne, sami ich naspievajú.Nie ako napr. hausove hviezdy, rockeri atd. Im všetko zariaďujú manažeri, preto je Hip-Hop iný, je závislý iba sám na sebe a na nikom inom.
A preto si myslým, že hip-hop je najlepší a treba íst za ním.
09.02.2007
Punk rock 4 ever
Reagovať
Re: "hip-hop"
hehe, ze sami sebou, ze bez manazerov :D:D:D to chcem videt nejakeho padesatcenta jak sam secko zariadi, donese si bedne na podium, ozvuci sa a zacne trepat ti svoje texty :D potom si zbali secky veci a odveze sa v dodavke prec :D jaka haluz by to bola...
23.05.2006
zdravy rozum
Reagovať
Re: "hip-hop"
Ubohy prispevok k ubohej diskuii. Az budes na nieco reagovat tak skus nieco sam napisat a nezkopirovat len text jedneho podobne dementneho "referatu" o hip-hope, ktory je o par riadkov vysie.
16.12.2006
murderdoll
Reagovať
Re: metal
omg, uz dlho som necital take priblble prispevky od takych obmedzenych ludi ako tu. Uplne suhlasim s nazorom Angela o hip-hope :)
Inac pocuvam hlavne metal a narozdiel od vacsiny ludi neodsudzujem ostatne zanry a ani neposudzujem ostatnych podla toho co pocuvaju..takze sa spamatajte!
Inac pocuvam hlavne metal a narozdiel od vacsiny ludi neodsudzujem ostatne zanry a ani neposudzujem ostatnych podla toho co pocuvaju..takze sa spamatajte!
22.11.2006
cica
Reagovať
hip-hop
vela ludi picuje ,ze hip-hop iba picuje ,to povie obmedzenec co len picu pocuje
03.11.2006
kks!
Reagovať
akoze mam dost..
ludia vy sa uz koli akej picovine hadate?! vsak kazdemu sa paci nieco ine! tak sa uz kurva uvedomte a netrepte tu picoviny!!
03.11.2006
Angel
Reagovať
punk4ever
omg, vy mate problemy, len sa tu hadate... ja si myslim, ze o hip-hope nemusi clovek vediet nic , aby na neho nadaval, lebo ak mi niekto povie ze hip-hop nevie zahrat kazdy, tak sa mu vysmejem, sak ja sa bviem tiez posadit do vane a recitovat, jebnute texty co som sa naucil naspamet.. k tomu velky "umelec" dj-bisto pusti tri tony a mame sa posrat, jaka hudba :DDDD..
Ja pocuvam punk, hardrock, metal...
A za 5mesiacov ma tieto styli ovplivnili viac ako ma ovplivnili veci predtym....
mno co.. sak to posadnutie hip-hopom vas prejde, lebo teraz sa chcete machrovat...
sex pistols, iron maiden, deep purple, adicts,children of bodom and black metal 4ever...inak bude lepsie, ked sa hip-hoperi a punkeri nebudu nejak hadat stale v nazoroch, bo to nikam nespeje... a nikoho tieto slova nezmenia.. :(
Ja pocuvam punk, hardrock, metal...
A za 5mesiacov ma tieto styli ovplivnili viac ako ma ovplivnili veci predtym....
mno co.. sak to posadnutie hip-hopom vas prejde, lebo teraz sa chcete machrovat...
sex pistols, iron maiden, deep purple, adicts,children of bodom and black metal 4ever...inak bude lepsie, ked sa hip-hoperi a punkeri nebudu nejak hadat stale v nazoroch, bo to nikam nespeje... a nikoho tieto slova nezmenia.. :(
28.10.2006
Demon
Reagovať
CVOKHAUS
Toto nenei forum ale krcma kde sa vynadavaju a vynervuju 60 rocny drustevnici po fuske.
Uvedomte sa
Uvedomte sa
10.10.2006
Frost GHT04
Reagovať
Nazory
Tak sa uz ukludnite poserkovia. Pocuvam hip-hop, ale nemusim sa najebat kvoli dajakim jebkom ktori si tu seru svoje nazory na hip-hop. A sice preto, ze trepu pitchviny. Nadavat na hiphop moze ten kdo ho pozna. Mne nevadia ostatne styly, sak aj ja som pocuval metal, rock aj NIRVANU ale sere ma ked niekdo picuje na hiphop a pritom o tom picu vie. Ale inac by mal kazdy pocuvat co sa mu paci a netrepat na forach debiliny. Sia
10.10.2006
Frost GHT04
Reagovať
Nazory
Tak sa uz ukludnite poserkovia. Pocuvam hip-hop, ale nemusim sa najebat kvoli dajakim jebkom ktori si tu seru svoje nazory na hip-hop. A sice preto, ze trepu pitchviny. Nadavat na hiphop moze ten kdo ho pozna. Mne nevadia ostatne styly, sak aj ja som pocuval metal, rock aj NIRVANU ale sere ma ked niekdo picuje na hiphop a pritom o tom picu vie. Ale inac by mal kazdy pocuvat co sa mu paci a netrepat na forach debiliny. Sia
21.06.2006
Cra@-Z-Vl@dko
Reagovať
debiliiiiiiii
co vam seckym nacisto jebe????? tu doseba picujete jak trtnuti.... neh si kazdy ocuwa, co chce... ja ocuwam cokolvek, proste barco, ale najracej asi ten rap, techno, metal, rock... noooo howorim, ze selico. skor take tvrdsie veci... ale nefim, co sa tu kurvite. sak ste jak male decka.je to pojebana diskriminacia toho, kto pocuva inu hudbu, ako vy. RAMMSTEIN, DJ TIESTO, MINDLESS SELF INDULGENCE, SYSTEM OF A DOWN, STATIC-X, LUDACRIS, THE GAME, CISTYCHOV -------///this is the best\------
25.06.2006
B-REAL
Reagovať
Re: Spamätajte sa
Presne tak bracho rap sa nema len pocuvat ale sa ma nad nim aj rozmyslat.A ten referat je pekna picovina
11.04.2006
beatlesacka7
Reagovať
Re: Re: GRUNGE
punk.....hej????punk je jeden fetacky grupak a nevrav ze nie bo je to pravda.........
11.04.2006
beatlesacka7
Reagovať
punk.....hej????punk je jeden fetacky grupak a nevrav ze nie bo je to pravda.........
11.04.2006
beatlesacka7
Reagovať
11.04.2006
beatlesacka7
Reagovať
12.03.2006
vanda
Reagovať
punk a ost.
hip-hop je ta najhorsia hudba to vlastne ani nie je hudba neznasam ho. ale je to kazdeho vec nech pocuva kto chce co chce. ale treba mat svoj nazor ludia a poniektori ho vobec nemaju tj. najcastejsie diskofili a tak. punk je super je to naj vec na svete pretoze punkaci stale ostavaju sami sebou. a nie je to pravda ze su fetaci nie je to len o tom je to o hudbe aj ked nepopieram ze to tak trochu v istom zmysle k tej hudbe patri. za tym ide metal, grunge, stary klasicky rock atd. lebo aj oni maju vlastny nazor a robia si svoju hudbu. tak to je a o tom je podla mna hudba. a take ze pocuvam vsetko co prave leti, milujem hitparady a pop- tak to nie je ziaden hlbsi vztah k hudbe, len chvilkova zalezitost. a v mojom zivote je hudba velmi dolezita preto som si vybrala to co som si vybrala. a nie je to len o hudbe ale aj o nazoroch, style a sposobe zitia. nebudem sa prisposobovat a nepotrebujem zapadnut. nebudem robit kompromisy lebo ani zivot ich nerobi. a nebudem sa hrat na nieco cim nie som a na co nemam. treba si zvolit cestu. tak ludkovia punkujte lebo v punku je zivot!
11.04.2006
beatlesacka7
Reagovať
Re: punk a ost.
04.03.2006
foos
Reagovať
Nemyslia!!!
....u mna je to jednoznačne grunge......mám 15 a nenavidim takych tipkov, a tipiny, čo sa za jeden večer idu domov sto krat prezliecť podla toho, jaky podnik idu navštiviť, ...či je to daky diskofilny, metalovy, abo daky pajzel.....oni vobec nemaju kulturu, nazory, len sa prispôsobujú, aby zapaldli....BODAJ BY SKAPALI, pzazdne schranky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01.03.2006
hroza
Reagovať
och ludia
och ludia,ludia.neviem preco sa tu kazdy rozculuje.nech si kazdy pocuva co chce.co koho do toho.hlavne,ze ty mas zo svojej hudby dobry pocit.v zivote bysom nikoho neodsudila,zato co pocuva.
27.02.2006
liyah
Reagovať
hip hop
neviem sice co mate proti hip hopu. podla mna je to najlepsi hudobny zaner na svete. hlavne reperi ako notorious b.i.g alebo 2pac. ale nic nemam proti ludom ktori pocuvaju ine styli hudby. ved 100 ludi 100 chuti. ludia by sa nemali posudzovat podla zanru hudby aky pocuvaju.
07.11.2005
Blink182 4ever
Reagovať
punkrock
no ja hip hop a rap z celej duse nenavidim...ja pocuvam punkrock takze to mozte pochopit..a nechapem co tam trepes o tom ze len hip hoperi si robia piesne sami ...urcite britney a diskofilne sracky si ich nerobia sami ale napr. v PUNKU,PUNKROCKU si taktiez texty,hudbu robia sami a vysmievaju sa tym co nie..a neviem co je na tom zle ze ma niekto manazera...keby nejaka skupina ako napr. blink182 co ma miliony fanusikov a len z jedneho albumu predala okolo 12 milionov kusov tak si predstavte kolko kusov predala za 5 albumov nemala manazera tak by boli tak zatazeny ze by nemali cas na nic vratane svojich rodin,firiem,...milujem punkrock - najlepsia vec na svete.♥♥♥
21.02.2006
NagMan
Reagovať
Re: punkrock
zevraj HIP HOP...najvacsia kravina na svete...PUNK je naj, PUNK je nadcasovy a nema sprostu filozofiu typu "ja som najlespsi, kupuj moje cdecka plebs, mam prachy zeny a ty si nula ale prosim nezastrel ma" :D :D :D...KOKOTI POSRANI...totalne vyjebkane deti :P...SEX PISTOLS RULE
PS: grunge je hned po punku the best ;)
PS: grunge je hned po punku the best ;)