Zaujímavosti o referátoch
Ľ. Štúr - interview
25.11.2010
Bonaparte
Reagovať
Napoleon
Sa tu uvedomte očom tu točíte...ja som sa rozhodol spraviť rozhovor z napoleonom ale tak ako keby žil a rozpravali sme v roku 1795 takže náhodou super normálne otázky boli :) mna toto interview inšpirovalo takže Dakujem :)
02.05.2010
jaja
Reagovať
:D :D :D :D
najlepšia je tá posledná otázka :D :D :D super že mŕtvy rozpráva o svojej smrti :D :D
26.03.2010
monika
Reagovať
kolumbus
aj mi mame na ulohu interview s k. kolumbusom ata posledna otazka moze byt taka???????????????????
20.10.2009
SiMa :)
Reagovať
:))))
No sOm zVeDaVá aKo To oKoMenTuJe NašA UčKa aLe aSpOn NiečO wHééY :)
03.10.2009
ajusik
Reagovať
dejak
my sme dostali na ulohu napisat slohovku z dejak tez zmrtvou osobou interwiew ale nemoze byt slovenska lebo som na skole v cechach a moze byt len to co mame v ucebnici a vybrala som si krala levie srdce a teraz nevem co sa ho mam akoze pytat...HELP ME
07.06.2009
eri
Reagovať
no....:D
nahodou,mne to pomohlo my sme na skole dostali za ulohu napisat interview s mrtvou osobou alebo vyznamnou osobnostou slovenska,o ktorej by sme vedeli ze je po smrti...:)
07.06.2009
romik
Reagovať
SUPER MI TO POMOHLO
vy ste tu všetci idioti...mne to super pomohlo...na strednej sme dostali za ulohu napisať interview s nejakou znamou ale už mrtvou osobou............diki moc nech si kto si =D
04.06.2009
monika
Reagovať
nic moc
a ta posledna otazka myslis ze by sa sturovi dala polozit??? ha ale pobavila som sa no
16.10.2008
robert toman
Reagovať
ja som robertko
podla mna je to strasna debilina aj z posranym l. sturom