referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.10.2005
...    Reagovať
LOL...
do matky kurwy pici pojebanej moja skurwena slovecinarka mi dala napisat karikturu seba do pici by ju kokot po tvari slahol... neviem ani slovo napisat a s takych referatou ako su tu sa nic neda vybrat... neveim sam o sebe napisat nic pretoze nevioem co je na mne zle kurwa... okrem toho ze nadavam lebo to tam nemozem napisat do pice skurwwenej pojebanej
19.12.2010
Billinka    Reagovať
Re: LOL...
a ty si zdravý? je všetko na tebe dobré? veď ty sa smapetaj prosím ťa...nevieš napisať 10 viet o sebe ;) dobrý si :D
08.11.2005
Microhard    Reagovať
Re: LOL...
Presne tak nasa ucitelka zo sloviny je rovnaka brzda. Ja ju tak neznasam. Ale teraz to vyvrcholilo do ostreho. Takisto nam dala napisat karikaturu seba. Poradim ti. Pokial nevies nic zo svojho vonkajsieho opisu tak napis vlastnostnu karikaturu. Nieco o tom ci si zhovorcivy, priatelsky to ztych lepsich vlastnosti.A este to podel na fifty fifty so zlymi a ucitelka by ti to mala zozrat.
30.11.2009
miki    Reagovať
ťeťč
si trapna chcela bi som videt teba
09.01.2008
gipsy xxx    Reagovať
ale co da sa to
v pohode az na to ze trosku drsne ale to je ok..........Vam dala ucitelka na 2 strany odkaz jej ze je na psichyku nam stacilo do tristvrte strany pss no ja nemozem hrozne volaco
09.01.2008
gipsy xxx    Reagovať
ale co da sa to
v pohode az na to ze trosku drsne ale to je ok..........Vam dala ucitelka na 2 strany odkaz jej ze je na psichyku nam stacilo do tristvrte strany pss no ja nemozem hrozne volaco
03.12.2007
mato    Reagovať
O O O bože
OOOOOOOOOOOO Božeeee
21.11.2007
simi    Reagovať
.........
yea!!!!!!!!!!
19.11.2007
kokso    Reagovať
DD............
celkom sa to da !!!!!..........DD
28.10.2007
vicky    Reagovať
.....
akoze ta pizza ma pobavila,ved to je pisa,ale no,dobre,na taku dvojku...
23.10.2007
lenka    Reagovať
rčrčťr
kto si mysli ze tato karikatura je dobra a paci sa mu je inak vadn!!!!!!!!§.Citalala som uz aj lepsie
15.10.2007
...    Reagovať
Re: .....
povedz svojej ucitelke , ze je riadna pica ked mate na 2 strany ja som tiez deviatak a toto uplne staci.
15.05.2007
mensina    Reagovať
nejdem pisat
haha xD ako ob veci ale haluzne xD sa mi to lubi cňsice je to vazne od veci ale je to sranda mno =o) soms a aspon zasmiala..to si kolko vymyslala?xD
26.11.2006
fff    Reagovať
Re: No je to...
...ale lepsie ako keby ta presiel chrysler s kolesami traktora :-)
20.11.2006
zuzulQa    Reagovať
bleeee
anoooo..sa pobite dpc..:DDD
20.11.2006
zuzulQa    Reagovať
bleeee
20.11.2006
zuzulQa    Reagovať
bleeee
28.10.2006
LuLu    Reagovať
hrozneee
totalne od veci,to je inak vidno,že to je vymyslenee.. omfg to aj moj kamos ktory je krepy jak krreb napise lepsie... a to ma tiez vyhuleny mozog...
15.10.2006
A ja tiez    Reagovať
No je to
dost mi to pomohlo!
10.10.2006
sasha_dia    Reagovať
moe moe moe
ako to mam pisat ked newem ze co mam pisat lebo no viem ale newem lebo mam to kratke pomoooooooooooooooooooc
09.05.2006
eeerika    Reagovať
.....
jakoze,ja som deviatacka a mam napisat karikaturu na 2 velke strany a vy tu pisete na polovicu velkej...tak to je traaaapne...
09.05.2006
eeerika    Reagovať
.....
jakoze,ja som deviatacka a mam napisat karikaturu na 2 velke strany a vy tu pisete na polovicu velkej...tak to je traaaapne...

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.