Zaujímavosti o referátoch
Schizofrénia
25.04.2008
sueena
Reagovať
hrubka
len ma zaujima preco mas v nadpise taku strasnu hrubku, ked v texte to mas spravne?
15.04.2007
autor- LIF
Reagovať
reakcia
Tato praca bola povodne seminarnou pracou, preto ta hojnost zdrojov. Naozaj sa neda z nicoho utvorit nieco. vsetko co som sa dozvedel som musel aj dolozit, kde som to objavil. Inak bz som to prezentoval ako vlastne myslenie a to by nebola vonkoncom pravda..dakujem
27.10.2006
manofchaos
Reagovať
dilema
tak asi fakt viem co mi je, ale vzhladom na to ze o tom viem sa mi nezda ze by to bola pravda
27.10.2006
manofchaos
Reagovať
dilema
tak asi fakt viem co mi je, ale vzhladom na to ze o tom viem sa mi nezda ze by to bola pravda
27.10.2006
manofchaos
Reagovať
dilema
30.01.2006
Ezop
Reagovať
polemika
Polemizoval bych s názorem davida. Přece pokud někdo píše referát na takto široce pojaté téma, je velmi obtížné, aby se vyhnul myšlenkám a citátům z knih. Je sice pravda, že myšlenek a citátů z knih je v referátu dost, ale rozhodně se nedá říct, že to je pouze shrnutí myšlenek a citátů z knih.
Já bych především ocenil, že autorka přesně uvádí zdroje, odkud citace pocházejí. Horší by bylo, kdyby je prezentovala jako své vlastní myšlenky. A že david nesouhlasí s p. Syřišťovou, to přece není vina autorky tohoto referátu. Měl by si uvědomit, že v roce 1985 byl postoj laiků i odborníků k duševním nemocem diametrálně odlišný od postojů dnešních.
Já bych především ocenil, že autorka přesně uvádí zdroje, odkud citace pocházejí. Horší by bylo, kdyby je prezentovala jako své vlastní myšlenky. A že david nesouhlasí s p. Syřišťovou, to přece není vina autorky tohoto referátu. Měl by si uvědomit, že v roce 1985 byl postoj laiků i odborníků k duševním nemocem diametrálně odlišný od postojů dnešních.
23.11.2005
anonym
Reagovať
pravda
konečne som prišiel na to, že ke je pes zakopaný.Môj problém je jasný : som schyzofrenyk
11.10.2005
mia
Reagovať
super
ten referat je uplne skvelz.. klobuk dolu... nestava sa mi ze sa zacitam do REFERATU, dokonca sa ma to asi nikdy nastalo ale tento som priam zhltla.. super
22.07.2005
david
Reagovať
názor
Poznam jednu schyzofrenicku a preto som bol prinuteny precitat si nieco o tejto chorobe. Nesuhlasim vsak s citatmi a celkovo s p.Syřišťovou, ale vzhľadom na dobu, kedy písala svoju knihu, je pochopitelne, aky postoj mala k viere a konkretnejsie ku krestanstvu, kedze spominala ruzenec...chcem len dodat, ze informacie, ktora ma ona o tejto casti, su bludy. Nemozno posudzovat a sudit nieco, co nam nie je blizke a zostali sme len pri zmyslovom vnimani, pricom si autorka vytvorila svoj vlastny pohlad a s tym aj presvedcenie o spravnosti jej myslenia, ci presvedcenia. Celkovo: pekne zhrnute myslienky a citaty z knih.