Zaujímavosti o referátoch
Cesta do školy
19.06.2005
Zlé
Reagovať
Čiarky
Autor tohto referátu by sa mal červenať z toho, že nevie, kde má dávať čiarku. Také pravidlo už vedia aj deti v materskej škôlke. Hamba mu ! ! ! K tomuto referátu dávajte prosim Vás známku 5, pretože takýto človek si nič iné nezaslúži, za takú prácu. A môžte dať 5 aj k jeho ostatným referátom. Za vyslišanie vopred ďakujem.
21.06.2011
Nina
Reagovať
Pekná práca
Mne sa ten sloh nádou páčilo. Síce to trošku na začiatku škrípalo, ale potom to už bolo úplne v pohode. Podľa mňa si jednotku zaslúžiš. ;)
12.08.2005
Coolmarko
Reagovať
Re: Čiarky
Nechapem ako si ty dovolujes kritizovat druheho ked sam neovladas materinsky jazyk, HAMBA sa pise s N, to je prva vec, dalsia vec je ze v tomto slohu sa absolutne ziadne chyby nevyskytuju takze jedine co k tomu mozem povedat je ze typicka slovenska zavist sa preukazala a je mi ta naozaj luto, skoda ze ty take slohy v zivote nikdy nenapises, zakomplexovani ludia ako ty len kazia toto nase slovensko, co si ty vobec dokazal okrem kritizovania!?
07.05.2008
kinga
Reagovať
čiarky..
Musím povedať,že som tiež všimla absenciu čiarok,naozaj to tam nie je v poriadku.. :/ináč je referát v pohode a celkom sa mi páči..:)
07.05.2008
kinga
Reagovať
čiarky..
Musím povedať,že som tiež všimla absenciu čiarok,naozaj to tam nie je v poriadku.. :/ináč je referát v pohode a celkom sa mi páči..:)
07.05.2008
kinga
Reagovať
čiarky
20.05.2006
Lucia17
Reagovať
dej:)
Podľa mňa je ten referát veľmi milý.Síce som naň natrafila úplnou náhodou (pri hladaní informácií o kŕčových žilách). Potešil. Jediné čo by som na ňom zmenila, sú niektoré štylistické prvky. No aj tak si myslím, že na ničom nezaleží tak, ako na deji a ten je super:)