referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.03.2008
lulo    Reagovať
máš tam obrovské chyby...
máš tam obrovské chyby....už po prvých troch vetách by som to radšej dala niekomu opravit pred tým ako by som to zverejnila,,,
08.02.2008
meruska    Reagovať
chyby no a co :)
su tam chyby, ale myslienku to ma dobru.. ja si s tym spracovavam maturitnu temu.. a v pohode.. sak ked viete gramatiku, tak si to opravite :)
08.02.2008
meruska    Reagovať
su tam chyby, ale myslienku to ma dobru.. ja si s tym spracovavam maturitnu temu.. a v pohode.. sak ked viete gramatiku, tak si to opravite :)
08.02.2008
meruska    Reagovať
18.12.2007
owixka    Reagovať
hmm........
to tu nie je nieco pre zaciatocnikov????nerozumiem tomu ani howno
15.03.2007
fero    Reagovať
VYEM ZE AJ JA MAM CHYBY
to ked chcem sa dajake slovicka naucit tak sa nic nenaucim lebo tam je tolko chyb ze mi je az zle
13.01.2007
peky    Reagovať
kritika
je mi ľúto že musím kritizovať..ale sorry...tu je tak veľa chýb!!!!ešte prvá časť ok, ale tá druhá?!?slovosled mi až žily trhá a tie gramatické chyby....ale aj tak si to stiahnem a upravím...
20.12.2005
hlupa    Reagovať
Blbana
je tam vela chyb a dala by som zato petku a este zato ze to nema ten text ani zmysel tak mas dve petky
18.11.2006
moňa    Reagovať
Re: Blbana
no a co to ty robis,ked ty by si len 5 davala,tak si to priprav potom sa...hlupa
14.03.2006
FuVVrA    Reagovať
Myslim ze hlupy si ty...
Aky ma vyznam niekoho urazat zato ze napisal nieco s chybami... Ked sa ti nepaci napis lepie a nekritizuj !!!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.