referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Mladý kresťan a internet
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
21.09.2011
richard.raczko    Reagovať
Naozaj
Ja pridám taku vec že všetci napisete komentár
08.03.2009
abba    Reagovať
hejhou
ty si super, uplne zeriem tvoje texty, len co je pravda....
ked nabuduce bude citovat nejaky iny referat, tak to nejak naznac a netvar sa ako mudry chlapik
historia internetu- presne to si skopiroval http://referaty.atlas.sk/ostatne/informatika/25413/internet
-takych mudrlantov ako si ty dnes mame vo vlade a vyzera to super. len tak dalej
08.03.2009
abc    Reagovať
superr
ked nabuduce bude citovat nejaky iny referat, tak to nejak naznac a netvar sa ako mudry chlapik
historia internetu- presne to si skopiroval http://referaty.atlas.sk/ostatne/informatika/25413/internet
-takych mudrlantov ako si ty dnes mame vo vlade a vyzera to super. len tak dalej
08.03.2009
abc    Reagovať
super
30.01.2007
anonym    Reagovať
BUE aj s nimi!
uzivatel "radoslav" ma fakt pravdu - mam spoluziaka ktorych rodina su taki krestania ze chodia kazdy den na omsu :P :O a sa ani necudujte ze slovensko je potom 100rokov za opicami , ked take rodiny chcu mat 12 deti ako apostolov a este aj take mena im davaju - NO PHFUJ!

ze sa nehanbia, a potom mozu nadavat ked potom ani nemaju prachy na poriadny TV alebo PC ... no proste nad takymi ludmi niet nadeje, by si maly vytvorit vlastny stat a tam zit...fakt... prepacte ak to niekto vezme ako rasizmus(ja niesom rasista) ale je to pravda ... ROFL
02.04.2006
radoslav    Reagovať
blbost je slabe slovo
sorry ale je to tak trapny text ze uz dost dlho som trapnejsi necital. ten kto to pisal nech sa konecne spamata a rozhliadne sa okolo seba a uvedomí si v ktorom storocí zije. pretoze kvoli takým ako je pisatel je slovensko prave tam kde este je cize 100 rokov za opicami.
11.01.2007
wysko    Reagovať
Re: blbost je slabe slovo
sveta pravda ;)
04.01.2007
KM :-)    Reagovať
ach, jaaaj ....
No tak ja som pri citani "tohto" skoro umrela...od smiechu a zaroven od znechutenia, pretoze ja som sice krestanka, ktora ma doma inetrnet, ale naozaj (a to myslim skutocne vazne NAOZAJ) NECHAPEM preco tam, mily pisatel a tiez urcite obrovsky fanusik netu, dal do nadpisu "krestana"?! Ved to o com si pisal vobec nedava zmysel spolu s nadpisom?! Inak, ako uvaha - fajn, ale ako referat na tvoj nadpis - 0 bodov... Sorry :)
05.06.2006
Lillien    Reagovať
Môj názor
Napísal si, že pozoráš iba také veci, ktoré ti dajú niečo do hlavy, tak teraz sa pýtam: Dá ti niečo stránka, ktorá je nevhodná pre ľudí mladších ako 18 rokov???? Neviem, čo si mám o tebe myslieť, lebo ja súdim človeka podľa toho, ako sa vyjadruje, čo hovorí a píše. No a ty??? Vážne neviem, prepáč. Ale prajem ti všetko dobré
29.05.2006
suzanna    Reagovať
Re: hmmmm
hehe :) haluz
29.05.2006
suzanna    Reagovať
Re: hmmmm
hehe :) haluz
18.03.2006
roman    Reagovať
si vtipny
Fakt som sa dobre zabavil. Je to velmi vipne ponate. Keby sa tato uvaha volala "Internet a preboha preco som pletiete to krestastvo" tak by to bolo celkom k veci.
11.10.2005
lopo    Reagovať
no tak to teda hej :)
Hmm nebyt tych faktov, ktore tvoria asi polku tejto "uvahy" tak je z toho hotovy krestansky Mein Kampf. Vyrazy typu "clovek cize krestan" vyzne zerem... To je vyzne sila :)
13.02.2006
hej    Reagovať
Re: no tak to teda hej :)
absolutne suhlasim...
slovne spojenia typu "clovek, cize krestan" uplne milujem...
verim, ze slo len o preklep, inak by to bolo s pisatelom dost zle :-)
30.10.2005
lillly    Reagovať
ahoj, ahoj
OK OK OK OK OK OK OK OK
27.08.2005
snorak    Reagovať
hmmmm
Ty lolo krestan je nieco viac ako obycajny clovek ? Nie som krestan ale necitim sa byt ani obycajny.. bleeee :)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.