Zaujímavosti o referátoch
Mladý kresťan a vlastný názor
29.12.2009
Zuzu
Reagovať
,,užasne"
boze to je ina chujovina hhh ale dobre som sa zasmiala hhh mno ale k tej teme tamje asi jedna veta inac vsetko od veci.
24.03.2006
hehe
Reagovať
vznikajuce
hmmm taka fajna srst osipanych tak to ano! pis dalej prosim velmi dobre sa bavim aj na inych referatoch
18.03.2006
oloi
Reagovať
fakt vazna zalezitost
clovece, tak dobre som sa davno nenarehotal. Taka mala sonda do zivota 16 rocneho krestana. Mas osobit styl vyjadrovania, ale mozno by stalo zato menej pisat o tom ake by to bolo keby si to napisal a viac pisat o teme. Ale za ten smiech to stalo
maj sa pekne
maj sa pekne
27.09.2005
Cali^Ps0
Reagovať
nedochadza
chlapce vidno ze ty nevidis zmysel svatej omse...nechcem sa tu hrat na nejakeho z najposlusnejsich krestanov ale chodim do kostola kazdu nedelu a nie pre kazdeho je to zabita hodina...mimochodom mam 16 rokov a zijem normalnym zivotom niesom nejaky blbecek co by nemal v nedelu co robit... mam aj ine aktivity ale clovek ako ty taketo veci nemoze pochopit...
20.09.2005
Burzum
Reagovať
Mám pár otáznikov
Takže podľa teba, ked poviem nespisovné slovo ako napr. krepáň... Tak je to zároveň vulgarizmus? Ale to je jedno, nechcem ťa až tak chytať za slovo. Mám svoj názor, že podľa mňa omša je zabitá hodina každú nedeľu. Prečo sa mladí kresťania vytratili z chrámov? Lebo majú aj inú robotu ako bezcieľne sedieť v kostole a čumieť do blba. No asi toľko k tej Tvojej úvahe.