Zaujímavosti o referátoch
Beletrizovaný životopis
08.11.2012
matosk
Reagovať
odpad
neskutočne trápna somarina, nemal som chuť ani si to dočítať do konca. Je to fakt ubohe a ty si hovoris gymnazista?
12.03.2012
Monika
Reagovať
úbohosť
Nechápem ako niekto dokáže poňať beletrizovaný životopis v takomto štýle. Pravopisne chyby, vyjadrenie expresivnych zhoršujucich slov, absolutne nepochopenie témy,do úvodu sa predsa vklada približná situácia, ktorá prebiehala pri narodení autora a nie opisovať prostriedok ochrany ktorý zlyhal alebo vobec nebol.Daj to prečítať rodičom čo ti nato povedia.Byť tvojou profesorkou dám ti za štyri. A všetci tí, čo tu píšete, že je to skvelé a že to plánujete použiť vo svojom slohu tak veľa šťastia. Autor chcel byť zrejme vtipný no boli to len stupídne, úbohé a suché vtipy.
22.05.2010
monika
Reagovať
:DGOOD:D
super....prave hladam inspiraciu a len tak zazriem tochto zakrpka s velkym srdcom a ze hm dobre som sa nasmiala davam 1 :D
16.02.2010
GreenFox
Reagovať
hmm.. Moc som toho nevyužil, ale aj tak good
...Moc som toho nevyužil je to moc ine ako som ja :D , ale aj tak je to celkom slusne pouzil som viac referatov a spravil som si vlastny zivotopis aj ked po hodine prace :D
15.02.2010
SHEILA
Reagovať
DASIQA
AKO UŽ RAZ BOLO SPOMENUTÉ TAK SI TO ZABIL HIHI... AKURAT MAM PISAT ZIVOTOPIS.. POZERALA SOM ICH UZ ASI 15 ALE TOTO JE JEDNINY UPLNE POPICI ... FAKT DOBRA INSPIRACIA :) :)))
02.02.2010
: D
Reagovať
Diiky
Fakt diiky moc vsetkym velmi ste mi pomohli necelo sa mi pisat zivotopis som len odpisal a mal som fakt este raz velke diiky :D
24.01.2010
lol
Reagovať
loool
hej ty maly zakrpok s velkym srdcom a nelaskou k druhej tete to jak ta napadlol taky jebnuty zivototopis ale nasmial som sa looool
17.12.2009
lolz
Reagovať
heh XD
skapem , vecsiu kokotinu som nikdy necital ... ale vydarene to je :D ... akurat by ma zaujmalo co dotycny za to dostal :)
08.12.2009
Zuzik
Reagovať
dobréé
Tak ako zajtra píšeme životopis a hľadám ako by som mala začať.. a nájdem toto.. ako ma to dobre dostalo.. ale dobre osm sa nasmiala...:)) je tu supiš...:)) sa mi to mooc páči..:)) a takých vecí nie je veľa!!
18.06.2009
Divožjeňa:D
Reagovať
Loolec:D
toto ma dostalo:D:Dhľádam inšpiráciu a je to faajne ale učiteľka by to asi neprežila:D
16.03.2009
Plastelina
Reagovať
Bohovske
Citam tu vsetko mozne a hladam inspiraciu, ktora by sa mi mozno zisla pri maturitnom slohu, a to to je zatial jedine na tolko zaujimave ze si to zapamatam :) mas plusko :)
17.02.2009
iwetka
Reagovať
tak toto
tak tento životopis nemá chybu.... škoda, že ho nemôžem použiť aj v škole :)))