Zaujímavosti o referátoch
Prečo sú Svedkovia Jehovovi sektou?
22.10.2006
hmmm
Reagovať
hmmmm
asi sa tomu naozaj nerozumies pretoze jehovovi svedkovia praveze vyvracaju svatu trojicu ze to je nespravne ucenie a sekta znamena ze sa uctieva nejaky clovek a oni uctievaju praveho boha myslim ze by som ti dala asi 4 ak nie 5 nemas doveryhodne podklady!!!
22.10.2006
hmmm
Reagovať
hmmmm
asi sa tomu naozaj nerozumies pretoze jehovovi svedkovia praveze vyvracaju svatu trojicu ze to je nespravne ucenie a sekta znamena ze sa uctieva nejaky clovek a oni uctievaju praveho boha myslim ze by som ti dala asi 4 ak nie 5 nemas doveryhodne podklady!!!
04.07.2005
ballu1
Reagovať
šanca
Kto si " kazateľ " ? Javíš sa ako baránok ale kde je pravda ?ˇKto je tvoj zdroj ?
17.10.2005
intro
Reagovať
Re: šanca
Predpokladam, ze "kazatel" je zo sekty, co sa nazyva NKZ: http://nkz.reformace.cz - podla clankov, ktorymi tu prispieva. Staci sa pozriet do zoznamu kazatelov a clankov.
03.07.2006
cleo
Reagovať
Re: Re: šanca
Asi nevies, co je sekta. Ked porovnam NKZ a napr. katolicku cirkev, tak sektu mi primina skor ta katolicka cirkev s tymi svojimi vsakovakymi ritualmi, ktore su skor pohanske ako krestanske.
03.07.2006
cleo
Reagovať
Re: Re: šanca
Asi nevies, co je sekta. Ked porovnam NKZ a napr. katolicku cirkev, tak sektu mi primina skor ta katolicka cirkev s tymi svojimi vsakovakymi ritualmi, ktore su skor pohanske ako krestanske.
29.05.2006
olbrait
Reagovať
môže byť, ale...
priznám sa, nečital som to celé, ale vyzerá to byť celkom dobrá úvaha. Zaujímalo by ma, či si to už niekedy úspešne použil pri rozhovoroch s jehovistami. Lebo čo z toho, keď to nemôžeš použiť v praxi. Jedna vec je hovoriť to ľudom, ktorým je to všetko jasné a iné je hovoriť to ľudom, ktorý si myslia, že cez teba hovorí satan
07.02.2006
anonym
Reagovať
dôkaz
Asi nemás dôkazi,ked trepes take blbosti.Najpr si zisti dôverihodné informácie.
31.07.2005
kazatel
Reagovať
Ahoj "Zdroje"
Moje zdroje sú Biblia a skúsenosti z desiatok rozhovorov so Svedkami. Okrem toho som si niektoré miesta v pôvodnom texte overil u najväčších odborníkov na pôvodné jazyky, akých tu na Slovensku máme :)
06.07.2005
sciki
Reagovať
hodnotím 3
Keďže zdroje asi nie su, tak to nemôže byť lepšia známka ako 2. Keď si však prečítam názov referátu a potom referát, nemôže to byť lepšia známka ako 3. Názov totiž nekorešponduje s ohsahom. Obsah nám nedáva odpoveď na otázku vyslovenú v názve. Z obsahu neviem, prečo sú svedkovia sektou. Je to apologetické dielo, musím povedať, že veľmi dobré, ale názov je trochu mimo. Malo by sa to volať ináč.
01.07.2005
sciki
Reagovať
Zdroje
Zdroje, zdroje, zdroje!
Nikde neviem nájsť zdroje. Alebo ste na to všetko prišli sám?
Nikde neviem nájsť zdroje. Alebo ste na to všetko prišli sám?