Zaujímavosti o referátoch
Dejiny spisovnej slovenčiny
02.10.2019
zuzana
Reagovať
si super
potrebujem to na literatúru a ty si my veľmi pomohla ďakoujem veľmi pekne
11.01.2010
CSICSI
Reagovať
super!!!!
toto je ten naljepsi referat,co som kedy videla!!!velmi dobre,naozaj velmi dakujem!!!!
08.12.2009
robo
Reagovať
dakujem
myslim ze ked nemate knihu a potrebujete mat obzor tak to uplne staci.... je to tam dost dobre vypracovane da sa to pochopit a aj naucit... a ty co kritizuju by som len odkazal ze clovek pre vas nieco spravil aby ste mali z coho sa ucit a vy to znehodnotite nadavkami, skuste byt radsej kreativnejsi vy... dik a FF UK forever...:P
06.05.2009
tebe je*e
Reagovať
potrebujem to na maturu ako B
dost ze sa mam ucit 30 otazok ako 3===o a proste je to strasne dlheeeeeeeeeeee
06.05.2009
tebe jebe
Reagovať
potrebujem to na maturu ako B
dost ze sa mam ucit 30 otazok ako 3===o a proste je to strasne dlheeeeeeeeeeee
13.06.2008
fúúú
Reagovať
fúúú
ako moje, dobre si sa s tým popasovala... odkaz tým, čo píšu, že to je dlhé - kde to žijete??? podľa mňa tam dosť podstatných vecí chýba a keby som prišla len s tými vedomosťami na skúšku, tak pádím od dverí...
13.06.2008
???
Reagovať
čo??
A vy, ľudkovia, kde žijete???? preboha, keď študuješ slovenčinu na VŠ, tak čo si myslíš, že to je len tak, pohodečka... ako, s referátom si sa snažila... musí sa uznať. ale ten komentár, že to je celá kniha spracovaná... no, tak nech sa kukne ešte raz... to nie je ani tretina z toho, čo treba na skúšku.... teda, aspoň mne by nestačilo...
05.05.2008
KatuskaK
Reagovať
pecka
za 10dni mam statnice, tak si idem toto citat...je to fajne....suhlasim s katkou...ti co tvrdia ze je to nuda a prilis dlhe, tak si len pockajte, co bude, ak sa dostanete na vysku....to budete len oci otvarat...
21.03.2008
katka
Reagovať
uzasne...
tak toto je fakt dobry referat..to sa musi uznat..... za 5dni mam skusku z dejin spisovnej slovenciny a toto je skoro ako spoznamkovana kniha, ktoru by som sa mala naucit...tak to mam aspon zhrnute, aj ked som uz knihu precitala celu.....ti, co vravite, ze ej to dlhe, tak asi neviete, o com vravite...to keby ste studovali na VS, tak poviete, ze to nic nie je.....
01.05.2007
klaudia
Reagovať
...........
Samozrejme, že je to dlhé!Čo myslíte, aké asi referáty by mali písať vysokoškoláci?Ale muselo to dať dosť námahy - sprostredkúvanie informácii a aj to napísať.
27.04.2007
amphineura
Reagovať
hmm, no neviem
je to az prilis detailne a dlhe, v podstate to posluzi len na malo veci...
27.04.2007
aveny
Reagovať
hmm, no neviem...
je to az prilis detailne a dlhe, v podstate to posluzi len na malo veci...